Monas Födelsedag

Den 10 Maj fyllde Mona 21 och det firade vi med en fin överraskningsfest för henne!!
(Hur bra kompisar e inte vi lixom)
Flera dagars planering slutade i en kvälls GAOZ!
Tårta beställdes, hemliga kvällsinköp med lömska vita lögner till Mona om att vi alla var upptagna på varsett håll. Intrigerna tätnade.
Kaos upstod på själva dagen när vi insåg att Mona skulle sluta tidigare än planerat. Bra att man har en lömsk kompis vid namn Anwar som fixade biffen galant med att uppehålla Mona i typ 2 timmar i sin lägenhet. INGA fler detaljer krävs, TACK!
Så när Mona var påväg hem så släkte vi ner ljuset, tände ljusen i tårtan och tog fram Champagnen! Och Ja Glad blev hon =)
Tack alla som hjälpte till att förgylla Monas dag!
Annika, Jessica, Nicole, Anwar, Alex, Allah, Mamdouh, Filip, Rulle & Salim!
Mwwaahh

Besök från Dubai

Två veckor sedan kom min fina vän från skolan Alex på besök från Dubai.. Dock Stockholmare men han är fin på insidan ;)
Så jag var ju illa tvungen att dra fram Absolut flaskan och visa honom att Doha:iterna inte är så dumma som man tror. W Hotel gjorde tricket!
Det blev en fin hemma-förfest hos Miriam och sedan drog vi med Jessica, Alex och Alah till Wham Lounge. Gilar Wham riktigt mycket, chic lounge med dansgolv och terrass.
Dagen efter firade vi påsk tillsammans på Alex hotel, Ritz Carlton Sharq hotel and Spa. Riktigt najs fisk restaurang som heter Al Dana, det blev lite sushi till förrätt med en apple mojito följt av kalv file med potatisgratäng ocg bea. OM jag mådde bra efter det =)
Om 10 dagar får jag äntligen chansen att åka och hälsa på Alex, för då åker jag och Mona till DUBAI bitches!!
Jag & Alex på Wham en fin vårkväll i Doha, Qatar

2 månaders förhållande.. vad hände där?

Ehh ja så började sagan lika snabbt som den slutade.
Vet inte riktigt vad jag tänkte där. Olikheter attraherar? Jo ja kanske till en början men sedan är det ju bara irriterande. Eller är det bara jag? Jag kan verkligen inte vara med en kille som inte lyssnar på mig och som endast fokuserar på sig själv. Ingen förståelse alls.. Jag försökte verkligen få det att fungera men jag har helt enkelt inte energi nog att satsa på ett förhållande just nu.
För er som inte hänger med i mina svängar så har jag nyligen dejtat en man från Nigeria. En riktigt duktig fotbollsspelare men som sagt så var olikheterna för stora, dem kulturella skillnaderna går inte ens att beskriva här som ni säkert kan förstå. Skandinavisk tjej möter Afrikansk man i Mellan Östern... jävlar vad jag e internationell :P haha!
Nej men det var väl roligt så länge det varade. Jag har varit löjligt mycket sjuk den senaste tiden dock och jobbat som ett litet missfoster så där fanns helt enkelt ingen energi eller tid över till kärleken.. eller ja kärlek och kärlek men ni förstår vad jag menar.
Annars då?

RSS 2.0