Mama

She used to be my only enemy and never let me free
Catching me in places that I know I shouldn't be
Every other day I crossed the line
I didn't mean to be so bad
I never thought you would become the friend I never had

Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All that you did was love

Mama I love you
Mama I care
Mama I love you
Mama my friend

I didn't want to hear it then but
I'm not ashamed to say it now
Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of time to think about, about the way I used to be
Never had a sense of my responsibility

Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All that you did was love

Malmö countdown

6 dagar och x-antal timmar tills jag landar i CPH. 16 timmar pa svenskmark. It is going to be intense..

Lördag: JA brudar vad säger ni? Fedeutgang ellor? Jag lämnar planeringen till er, jag kan tänka mig nagot i stil med Nobelfest meets Studenten - fest. Upp till bevis, mitt älskade Stafettlandslag!

Söndag: Min mamma och planering alltsa. .
10:00 - Moi ska klippa sig pa Entree i nagon flashig salong. Hej ja jag vill klippa topparna. 500 spänn rätt at helvete.

När vi väl är pa Entree lär det nog bli nagra varv inne i affärerna, vi är ju ända där.

13:00 ska vi äta lunch med hela gänget pa Babas. 

16:00 Flyger vi till Rhodos :)

Jag kan knappt vänta!! Det ska bli sa sjukt skönt att göra absolut INGENTING. Najs najs najs!

Besos.. 5.5 timme kvar! 

Söndag - Mors dag!

Grattis pa mors-dag Mammsen.

Är lite sma upprörd pa henne dock. Här planerar jag sa att pappa fixar blommor och grejer och jag har inte hört nagonting ifran henne. Jag skickade till och med ett "Happy Mothersday" sms, och det enda jag fick till svar var: Tack, idag kommer det nog regna kram mamma. SAY WHAT?

Otacksam e ju bara förnamnet. 

Idag ska familjen till faster och fira Morsdag plus Annabina och Marias födelsedagar. Jag saknar att kunna vara med pa sadana tillställningar. Det enda jag kan vara med pa är jul, förra aret iaf och i ar sa kommer jag hem pa pappas födelsedag iallafall. Trakigt. Jag saknar Freddes sockerbullar och fasters mat. 

Nej men sitt ni där och tryck i er sa ska jag sitta pa detta döda kontoret med världens trakigaste muppar i 6 timmar till. Nej Therese tänk positivt, du är ledig imorgon. Sitges med Iris, all you can eat Sushi. Positiv positiv positiv! 

Pensionärs style

Man börjar ju bli gammal. Igar kom jag pa mig själv med att försöka hitta pa ursäkter till mina kompisar till varför jag inte kunde ga ut. Det kändes inte helt okej att bara säga; Nej sorry jag orkar inte ikväll. Sa efter en "min anka blev knivhuggen-jag har huvudvärk-min katt fyller ar" bortförklaring, sa spenderade jag lördag kväll hemma.

Maste dock tillägga att jag gick upp kl. 04.30 för 8 timmars PDD i Café Veranda, hotellets frukost restaurant. Jag har aldrig varit mer otaggad för PDD. Jag hade varit i Café Veranda en gang tidigare, min första PDD i januari och det var fruktansvärt. Alla var sjukt otrevliga och gnälliga. Sa belive me när jag säger att jag hade väldigt laga förväntningar igar morse när jag kom till hotellet.
Men det var faktiskt helt okej, jag fick jobba inomhus med väldigt fa bord eftersom alla gäster ville sitta ute i solen och äta. Jag fick 12 € i dricks och fick ga kl. 12.30 utan att städa eller polera eftersom dem behövde mig i Call Center. En helt underbar dag.

Jag var sjukt produktiv igar, jag städade, tvättade, strök kläder, solade och var ute pa en lang promenad. Rätt nöjd själv faktiskt.

Besos


The Princess and the Frog

In the fairytale the Princess kiss a frog and he turns into a Prince. In reality the Princess kiss a Prince and he turns into a frog.


... the princess doesn't even need a kiss to turn into a frog.

Ljusets krigare och hans värld

Det finns en bro som förbinder det jag gör med det jag skulle vilja göra. Sa smaningom kommer drömmarna att ta över rutinerna, tills han inser att han är redo för det han alltid har velat.

Hot-Banquet-Guy

Okey so me and Andreea have our eyes on this hot guy that works in Banquetes. But we have no idea what his name is.

If you remember I told you about my first interaction with this guy months ago.

He asked if I was Swedish.. I said yes.. blah blah blah.

And NOW like two minutes ago, I see him down by our elevator with all the other banquet people and I think:This is my chance, let me see your nametag boy. And exactly when I am about to glance Charles appears and starts chatting away. DAMN you Charles!

Had a short Hola, long sexy look with the Hot-Banquet-Guy though... awesomeness =D

Better luck next time, I am so calling Andreea now by the way!

Dagens Check-lista

* Städa, mitt rum är i totalt caos. Plus att det kan vara en bra idé att börja sortera ut var jag egentligen behöver och inte behöver ha kvar här nere efter jag kommer tillbaka fran Rhodos. Jag ska försöka fa med mig sa mycket som möjligt, men jag pallar ända inte övervikt, sa sjukt meckigt. Snilleblixten är att ta min bag som handbaggage och bara fylla den med allt möjligt. Jag tror jag ska lämna min dator i Barca för jag kommer inte ta med den till Grekland och varför ska jag asa med den när jag har en dator där hemma? Onödigt.

* Handla, jag har absolut INGENTING hemma. Maste planera dock eftersom jag sticker om 10 DAGAR! (weeee). Jag jobbar i princip bara morgon sa jag behöver inga frukost grejer. Sa en och annan middag hemma har jag att inhandla till. Eller sa planerar jag dinner-dejts med Kevin för resten av dagarna. Haha. Vi har ju bara ätit mexicansk 3 dagar denna veckan. Man blir besatt, det Är sa sjukt gott och billigt. Man kan bara inte sluta. 

* Betala Hyran, Sista hyran att betala för Barcelona vistelsen, praktiken 2010. Shit alltsa. En manad kvar.. Jag vill inte aka. 

* Träna, en liten löprunda runt Montjuic. Man maste ju ta vara pa den sista tiden och den underbara utsikten. 

* Tvätta, shit alltsa jag fatatr inte var all tvätt kommer ifran. Jag har en monster hög som maste strykas ocksa.  Ahh det är ju bara sa trakigt. Men men, vuxen poäng som fan ända.

Saaa fem saker att göra. Om jag iaf gör tva idag sa kommer jag vara nöjd. Jag är bara sa sjukt trött idag. Fattar inte varför, men men. This is to be continued.


Häxan fran Portobello

Öm ni hade kärlek nog er emellan hade skörden blivit riklig, för kärleken är en känsla som förvandlar allt.

Bar MarinaIgar hade jag mina absolut bästa PDD timmar nagonsin. 10-18 Bankett i Bar Marina. Marina är Hotellets utomhus restaurang belägen vid poolen och trädgarden. Jag och tva andra praktikanter jobbade tillsammans med Kevin, Rafa och nagra grabbar fran Bankett avdelningen. De första tre timmarna dukade vi upp och arrangerade, sen blev det italiensk buffét och klockan 13.30 började Estee Laudes folket rulla in i trädgarden där vi dukat upp till Lunch. Vita dukar mot grönt gräs och röda rosor e bara sjukt vackert. + att solen stod högt hela dagen, fin fin bränna till mig, under arbetstid. 4 av 5 <3<3<3<3!!

Riktigt roligt att jobba med Kevin ocksa. Han och jag körde en "avdelning" tillsammans igar. Charles tyckte det sag bra ut eftersom vi bada var blonda och resten var brun/svart hariga. Jag vet inte hur manga som fragade om vi var syskon. Serïöst, bara för att vi bada är blonda betyder inte det att vi är släkt. Rasister.
En av killarna i köket fragade om vi var släkt eftersom vi typ alltid är tillsammans och vi liknar varandra och beter oss likadant. Vi kollade pa varandra och började skratta och sen svarade jag att; nej vi är inte släkt jag är fran Sverige och han är fran Tyskland. Vi är bara kompisar. Vad är det med killar när dem far reda pa att man är svensk? 0 intresse när dem tror att jag är tysk och 100% exalterad när dem far veta att jag är svensk. Vad har vi svenskor för rykte runt om i världen egentligen? Haha. Behave för fan!

Det var faktiskt riktigt roligt att servera igar. 1. Vi jobbade med Charles som är en av dem roligaste och sjukaste cheferna som finns pa hotellet. 2. Kevin och Rafa, LR style :) 3. Jobba ute hela dagen i det fina vädret. 4. Sluta 1 timme tidigare för att vi var sa sjukt duktiga och flitiga. 5. Det Är mycket roligare att jobba när man far beröm. I GSCC är det aldrig nagon som säger att vi gör ett bra jobb.

Idag har dem samma bankett i Marina, men tyvärr har jag inte PDD idag. Fast Charles kanske ringer och ber mig komma upp :) Han sa det igar iaf, eller han fragade om han kunde ringa om han behövde hjälp och jag sa självklart JA. Hatar Call Center, sa mörkt och trakigt och jag stör mig som fan pa alla som jobbar här. Lata, trakiga, korkade människor. Enough is enough!

6 timmar kvar. Ring Charles Ring!

Läsarens Historier

Du skulle aldrig ha kunnat bli sa stor om du hade kunnat ge upp din dröm pa grund av en främmande människas asikt.

Fint väder + Jobb = Borde vara olagligt

Far man angest av att sitta inne pa ett dött kontor när solen skiner utanför och det är ca. 30 plus grader? Ehh ja, det borde vara olagligt att jobba en sadan här fin dag.

Röd dag i Barcelona ocksa, vilket betyder 100% fullt pa stranden, inga affärer är öppna och det händer inte ett skit pa jobb. Jag hade iaf nagot att längta till, jag Paddy och Anika skulle ut och äta efter jobb. Men nu har Paddy blivit sjuk och var tvungen att ga hem fran jobb :( Jag ska tvinga Anika att ga med mig, för jag SKA ha mexicansk mat idag (och mojitos för 3.5 €) Mouhahah! Vadda jag är ledig imorgon. ge mig inte den dömande blicken ;)

Jag har faktiskt varit sjukt duktig med spritintaget. 1 vecka utan alkohol, klapp pa axlen pa den säger jag! Ikväll kan bli farligt dock. Men man vet aldrig, har planer med grabbarna imorgon och David har en tendens att driva upp oss tidigt pa morgonen. Imorgon ska vi aka till Montserrar, verkar rätt coolt, typ en gammal bergsby med en del fräcka monument och ett 100 gammalt nöjesfält. Etta inte aka, döden i vitögat pa dem.

Men men. Mr K e tillbaka i Barca, man vet aldrig vad som händer där. Han gör mig jävligt irriterad dock. Djupa andetag, inte slass. OOO jag tror jag ska tvinga Kevin ut pa rövartag idag. Han är alltid up for billiga mojitos och mexicanskt :)

Jaja ikväll är jag öppen för förslag helt enkelt!

Besos


Handbok för ljusets krigare

En ljusets krigare är alltid förpliktigad. Han är slav under sin dröm och fri i sina steg.

Omotiverad

Jag är sjukt omotiverad till min praktik just nu, jag vet inte varför. Tiden gar bara löjligt langsamt, jag lär mig ingenting nytt och vi far noll uppmärksamhet fran var chef. Vi är avdelningen som haller hela skiten uppe men ingen vet om att vi existerar. Vi maste fixa allas problem men vi far aldrig nagonting tillbaka. Otaggad är bara förnamnet.

Jag hatar att känna sa här, men när man inte känner nagon menning med sitt jobb länge eller att man inte kan lära sig nagot mer da är det ju bara att sluta eller hoppa. Inte sa sugen pa att hoppa och sluta kan man ju glömma. 2.5 vecka till Grekland, förhoppningsvis far en semester mig att ge järnet dem sista 3 veckorna. Annars sa e ju hotellet 43 vaningar högt, hmmm...

Den blinde och everest

Om man vet vad man önskar sig av livet har man alla möjligheter att lyckas förverkliga sin dröm.

Dinner jokes

David: ".. it is like an explosion in your mouth"
Lee: "That's what he said"

-- Acctually started crying a little after this. Medium funny but in that situation, sitting on a very nice restaurant, food presentation. Random.

Charlene: " Oh is X your boyfriend?"
Everyone: " No no NO, he loves the cock"

Poor Charlene having dinner with me, Lee and Andreea. Fucked up for life.

There were more gay-jokes during the evening, no need to present them, I think you get the point.

Besos Guapas, gracias por una cena magnifico!


Sitges in PicturesKevin and David at the Beach!Some Chines buffét is always nice, even though David ahd to piss off our waiter ;)Moi, chasing water to make my hair blonder :P hahaMe and Kevin posing like ir is 2004.And this is the result of me sunbathing for 2 days. AND I had sunlotion on.. WTF?!

Sitges

1 dag pa stranden är nog för min lilla kropp. Herregud var jag har bränt mig, Davids sosse solkräm :P

Vi hade en helt underbar dag igar pa utflykt genom Costa Brava. Vi hamnade i Sitges, en liten söt by som till slut visade sig vara känd för sina manag gay barer och klubbar :P haha. Och där var jag med 3 grabbar. Humor. Vi fick en del flyers om nattklubbar och barer med regnbagens alla färger. Det fanns till och med en del av stranden som var kallad "Gay beach", tacka gudarna för att vi inte hamnade där.

Vi solade, käkade kines buffét och plaskade runt lite i vattnet, fortfarande snorkallt. David var saklart tvungen att börja mucka med var servitris i kina restaurangen, mindre bra service resten av den maltiden. 

När vi först kom till Sitges visste vi saklart inte vart vi skulle ga sa vi bara vandrade omkring lite i vattnets riktning. Vi kommer fram till en tvärgata, jaha antingen gar vi höger eller sa gar vi vänster.

Oscar: "Ja jag tycker vi tar vänster"
David kollar pa honom som om han är dum i huvudet.
David: "1. Kolla pa skylten Oscar ALLT pekar at höger, centrum, information, stranden, ALLT. 2. Av politiska skäl vägrar jag ta en vänster sväng". 

 Hahaha kan man annat än älska David ibland. Resten av dagen vägrade vi ta en vänster sväng.

Pussar och kramar fran Brandbilen. (Mitt nya smeknamn due till min rödhet)

Vid floden piedra satte jag mig ned och grät

I flera dagar hade jag ansträngt mig för att inte latsas om mitt hjärtas röst, men den blev hela tiden allt starkare. I min själs otillgängligaste vra levde fortfarande mitt verkliga jag som trodde pa drömmar.

Robin Hood - disapointment

Worst movie ever.. okey not ever it was exiting and kind of funny but not as expected. The entire movie was like a big intro to the real Robin Hood.
It was a little of King Richards crusade through Europe from Palestina and then a big fight between the English and French.. The End. And is it only me or isn't Marian a princess or atleast a kind of important person living in the castle? 

Big Fail! 

Barcelona Liga Champions 2010

Historic home season

Sunday 16/5 2010 Barcelona became liga champions in Spain, again.

I was with Paddy and Sara at George Payne, legendary. Such a night and directly after we went to Plaza Catalunya. Big screens, fireworks, drunken people and SO many Barca shirts. It was a sea of Red, Blue and Yellow. I am so glad I was there to see it, once in a lifetime experience.

Forza Barca

Tess <3 PattyThis wonderful girl is saving my life over and over again!

Had a great night at the gala, and last night was so nice.
Can't wait to see you in 40 minutes, sunbathing and then the Barca game :)

Besos Guapa!

Forza Fc Barcelona

 

Ikväll är det Barca's sista match för Liga seger, övertaggad är jag. Ska tvinga mina fina tyskar Patricia och Sara att joina mig i matchvimlet.
Om inte Zlatan far spela idag sa kommer jag bli LITE upprörd. Ser mörkt ut eftersom Messi, Pedro OCH Bojan gjorde mal i förra matchen. Damn it!
Jaja hall tummarna för Barca ikväll kl. 19:00, jag komemr iaf att sitta pa helspänn!

Barcelona, Barcelona, Barcelona =)


Sister Hazel

Sat on the bus home last night and got a really nice Sister Hazel medly on my Ipod that I havn't heard before and this song came on:

I'm not right and I'm not fine
I wanna be rain that tastes like wine
I wanna be good
I wanna be great
I wanna be everything except for your mistake

Your mind
I wanna know what your thinkin
This time I'll try to be the one you always thought
You knew its true
I'm blue and without you

Let me into
Your view
I wanna know how you see this thing
That's us
I must
Keep managing my madness over you
Its true
I'm blue and without you

I'm not right and I'm not fine
I wanna be rain that tastes like wine
I wanna be good
I wanna be great
I wanna be everything except for your mistake

I dont want your sympathy just understanding
We'd be better off if I just took some time to try to understand you

I wanna be seen
I wanna get clean
I wanna just fall out of in between

Could this song be more correct to my life right? I don't think so.. creepy!

Guys are so fucking complicated...

...

Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät

Kärleken kan inte skilja oss fran vara drömmar.

Ellor?


Costa Brava babyOh we have a plan..

Me and David are both off Monday and Tuesday and doesn't start until 12.00 on Wednesday so we are planing a mini trip to Costa Brava. I have been in Barcelona for 4.5 month and I havn't been outside of the city yet, not okey. So yeah, we where thinking of renting a car, but non of us really wants to drive so we are going to take the train down the coast.

I am really exited to get away for a while, clear my head, get some new energy, fresh air and hopefully a lot of SUN! I have to work on my pre-tan before Greece. Only 3 weeks to go ON the day =)

This is going to be so good for me, no alcohol, sleep, relax and maybe even go for a swim, yes I will die from the cold but the first swim of the year is always special. It is so nice to hang out with David, he is so easy going, maybe because he is from "Norrland". We have become really good friends down here, lovely guy.

So we have a plan, now lets see what happens :P

7/8 days of work done.. 5.5 hours to go to reach 8/8, wish me goodluck <3

Att börja vid 70 ar

Det är aldrig för sent att uppleva drömmarna.

Feel free to bask in my glow

Came home last night and watched Madagascar 2. Going crazy for these little fuss balls right now. Best King Julian moment:

King Julian: "You have to look her deep in the eyes. Slightly lean forward just a little bit. Then you let her lean in a little, just a lips distance from each other. And then you tell her how much you hate her."
Mellman: "Hate her? It is acctually more like love"
King Julian: "Love? You're little dog, voff voff"

Haha Epic! (Might be something left out, my memory is not a 100 % but you get the point ;))

Oh baby you're shakkkking


Vi ses i hissen..Idag träffade jag dem här trevlig killarna i hissen.. kändis spoting pa HÖG niva :)

Vid floden Piedra satte jag min ned och grät

Drömmen hade en smak av världen, av romantik och av nya äventyr. Jag visste hur lätt kärleken kunde sätta en kvinnas hjärta i brand.

Och vi vet alla hur lätt en kvinna kan sätta mannens "you know what" i brand..

Dagen efter

Igar var inte min dag, eller jo det var faktiskt helt okej.. :P

Dagen efter Gala middagen, sov i underbara 40 minuter och sedan rusade jag tillbaka till hotellet.
07.00 i Call Center upptäcker jag att LeeAnn inte har kommit, börjar ana onad eftersom hon har en tendens att sova som en död get efter en halvfylla. Och ja mycket riktigt, jag ringer och ringer och ringer och ingen svarar. Jag provar Megans telefon men hon svara inte heller. SHIT!

NattManagern kommer in och fragar varför jag är ensam och ja jag är ju tvungen att svara att LeeAnn inte dykt upp än. Nu börjar jag bli riktigt nervös för jag vet att LeeAnn kommer fa sparken om hon tabbar sig en gang till. Hon har redan 3 varningar sedan innan, och ja alla har med alkohol att göra. En annan irländsk kille fick sparken för 2 veckor sedan pa hans 4.de varning.

Megan ringer tillbaka omkring 08.00 och jag berättar att LeeAnn inte har kommit. Hon tar snabbt pa sig kläder och springer hem och väcker LeeAnn. 09.15 kommer LeeAnn in till jobb, sliten som fan men hon kom iaf. Fragan är nu bara om hon kommer att fa sparken eller inte. :S Jag har inte hört nagot ifran henne sa jag vet ingenting. Var chef har inte heller sagt nagot, jag hade vetat eftersom Mireia hade varit tvungen att göra om schemat och hon ändrar bara Natailias tider för Juni hon har inte rört LeeAnns. Läge att pusta ut? Jag tror inte jag vagar riktigt än.

Dagen gick faktiskt bra, inte för mycket att göra, inte för lite. Lite frustrerande att koppla samtal eftersom verkligen INGEN jobbade, bakfulla latmaskar. Var matsal, Maitankis har aldrig varit lugnare eller tystade förut. Alla sag ut som om dem kunde lägga sig ner och ta en nap exakt vilken minut som helst. Jag tror faktiskt att Pit tog en liten nap, sittandes med öppna ögon, vilken talang. Det regnade exakt hela dagen förutom precis när jag kom ut fran jobb, da sprack molntäcket upp och solen kom fram. Vilket tecken det var, kom hem och satt med grabbarna pa balkongen en halvtimme innan solen gick i moln igen, ytterligare ett tecken. Jag gick och la mig kl. 16.30 och gick inte upp igen förens 05.00 imorse. Helt underbart! Blev dock väckt en gang av Stefan som behövde lana nycklar och undrade om vi skulle ga pa bio och se Robin Hood. Fast jag bangade, min säng var bara för skön och jag hade en hel natts sömn att ta igen. När jag vaknade i morse hade jag kunnat hoppa upp ur sängen, 100 % frisk (som man säger i Danskland). Duschade, klädde pa mig, bäddade t.o.m. sängen och nu sitter jag pa jobb med Mireia, bloggar och jobbar lite :P

Jag har absoult inga planer fö ikväll, jag är sugen pa bio faktiskt men tyvärr sa aker Stefan tillbaka till Crans-Montana idag :( Men jag vet att Patricia är ledig. MOuhaha! Yes jag ska terrorisera henne tills hon gar med mig :) 

Besos guapos vi hörs säkert igen ;) 

Cena the gala

OMG seriöst den bästa personal festen nagonsin. BK släng dig i väggen.

Planen var att vi skulle ses nagra pa CDLC innan för ett glas vin, men surprise surprise jag var lite efter i tidsschemat sa det fick bli direkt till Hotellet. Jag hade Stefan i släptag som min +1 för kvällen, mycket trevligt. Vi träffade Patricia pa bussen och PRECIS när vi hoppade av börjar det ÖSREGNA. Fullkomligt pissregnar, genomlötpatvasekunder mängd av regn. Sa sjukt typiskt. Ironin kunde inte vara större. Jaja vi springer i vara högklackade och blir sadär lagom vathund blöta. Lönt att fixa haret :P Tur att jag inte hade lockat det för da hade jag blivit riktigt lack.

Hela Meetingspace omradet var reserverat för oss anställda och alla var sa fina. Uppklädda till tänderna, sminkade, fixat haret, ja det finns ju alltid undantag men ja överlag var alla ursnygga.

Innan middagen var där mingeltime i lobbyn med gratis Cava och snacks. Assa öppen bar och jag är lite för bra vänner. Särskilt när man har sin kompis Rafa som serverar :P haha! I lobbyn hade dem en stor scen med Hotel Arts loggan i bakgrunden där man kunde ta bilder. Sa i princip alla avdelningar tog en bild, utom vi. Sa sjukt pinsamt vi var 3 personer som var där just da. Jag, LeeAnn och Lorena. No way in hell. haha! Möjligtvis om var chef Renato hade gatt upp med oss, men ikke sa nicke.

Under middagen fick vi ett sjukt bra bord, närmast maten och baren =). Jag satt med Patricia, LeeAnn, Megan, Farhan, Lorena och min bordsherre dejt nr. 2 KEVIN. Fantastisk kille, han landade i Barcelona fran Sicilien kl. 20.15 och var pa plats kl. 21.30 suited up och allt. Vilken kille. Maten var helt fantastisk. Dem hade gjort 4 olika bufféer, tysk, spansk, italiens och mexicansk. Oj vad vi at. Sen hade dem ett langbord med dessert ocksa, men jag kom aldrig dit, vet inte varför, jag var bara sa mätt efter all mat.

Under kvällen var där även prisutdelningar och uppträdanden. Jag höll pa att dö när grabbarna fran receptionen gick upp och dansade i afron. Helt sinnes sjukt, jag far nog lägga upp filmen här, inte 100 kvale men jag tror det funkar. Sen var där nagra tjejer som gjorde Lady Gaga, BIG FAIL! Och Kiko som gick runt i nagon rymdkostym, jag fattade ingenting av det... haha, jag tror ingen egentligen fattade vad det handlade om. Sen körde "fixar-killarna" vara mekanikers och underhalls killar live flamenco med live musik. Riktigt ös, talangfulla grabbar! 

Eftermiddagen kom festen verkligen igang. Alla practicas went loco. Öppen bar you know. Alla dansade och skalade och levde la vida loca. Sjukt roligt! Önskade att kvällen aldrig skulle ta slut!
Kl. 02.00 var festandet slut pa hotellet sa i princip alla följde med till Opium. VIP lounge och en massa dansande. Det är ett märkligt under varje gang man ser en av sina chefer tipsy och dansandes i en nattklubb. Det är da det verkligen slar dig att dem faktiskt är normala människor :P haha. Renato, Anthony, Patrizia och Yamil went wild pa Opium. Freaky men fantastiskt pa en och samma gang. Jag känner att jag och Renato har kommit varandra lite närmare. 

Tyvärr flippade min kamera ut lite under kvällen sa dem flesta bilderna rent ut sagt suger. Men jag ska försöka gräva fram nagra. 

Tack för en underbar kväll! Besos 


Segraren star ensam

Om du tror pa segern kommer segern att tro pa dig. Vaga allt för tillfällets skull och hall dig undan för allt som erbjuder dig en värld av bekvämlighet.

Ehh say what now? Denna gillade jag inte, bekvämlighet är livets goda?!

I like to move it move it..

In this exact minute: 9:15 they play I like to move it move it on the radio.

Yes me and LeeAnn are dancing crazy Lemur style <3


Desperat eller galen?

Sitter vid mitt sminkbord, klockan är 6:50 och jag hör tva fyllon nerifran gatan skrika:
"Tess, Teeeeesssss, oooo Teeeesssss!"

100% säker pa att det är x-antal av mina svenska housemates.
Första tanken: aaaa nej nu kommer dem komma instormandes och skrika och gapa som vanligt och tyskarna kommer bli ännu mer förbannade.
Andra tanken: Fan ta dem om dem äter upp min nyinköpta mat som fyllemat.

Jag väntar pa attacken, när som helst nu. Men nej ingen kom. Jag gör mig färdig och beger mig mot bussen, ingen i trappan, ingen utanför porten utan nycklar. Vafan?! Vart tog dem vägen? 

Okej seriöst har jag blivit helt galen och hör i syne? (Heter det hör i syne? Vad kan man säga om hörsel som är likvärt med syne? Svenska akademin nästa!) Eller Är jag bara sa desperat att jag tror människor star utanför och skriker mitt namn tidigt en torsdags morgon? Inte okej!

Hagakure och samurajens väg

Mod betyder inte avsaknad av fruktan - utan en förmaga att inte lata sig förlamas av den.


THE party PIG

Min underbara base-pumper Gris börjar bli riktigt populär. Ser ut som om jag far passa mig för Oscar i framtiden sa han inte lägger beslag pa honom.
The Pig e nog det bästa köpet jag ahr gjort pa länge och ljudet är ruggigt bra. Visst visst?!
Jag vill tacka Bolagret, för deras fina insats, Min mamma och pappa för ständigt "studiebidrag" och självklart Mig själv, jag är bara för bra. (Blev det lite mycket där kanske?)

I <3 The Pig

"It has been much to long" -
Har aldrig latit bättre än med Herr Gris!


Who needs a sister when you have a best friend?Tack för 4 fina dagar! Jag saknar dig!

Robin HoodI am so exited to watch the new Robin Hood. Premier in Barca tomorrow the 13 of May, but yeah tomorrow we have big plans!

Friday, hangover Robin Hood date with my Flatmates! It is going to be legen... dary!

Sommar tider hej hej Sommar tiderPer Gessle

Vilken kult-kille och ja han kommer snart till ett visst Hotel i Barca... Mjau!

 


Häxan fran Portobello

Ljuset är osäkert, det släcks med vinden, det tänds med blixten, det är aldrig där och lyser som solen - men det lönar sig att kämpa för det.

Cena de Gala

Imorgon, Torsdag, är det dax för Hotell Arts arliga Gala Middag för oss anställda. OM jag ska dit. Gratis mat, gratis dricka, that is my kind of party!

Sjukt fattig nu, det här kom i rätt tid. Vi har ett LITET problem dock. Jag börjar kl. 07.00 Fredag morgon. AJ aj AJ. Sa den stora fragan kommer att bli: Kommer Therese ga hem tidigt bara lite halv tipsy eller kommer hon göra en all nighter och ga direkt till jobb fran typ Sutton eller Opium? Please Place your bets!

Assa jag vill ju vara ansvarsfull och ga hem tidigt, men MEN. Ja ni vet ju hur det brukar bli, ahh bara lite till, bara en liten stund till. Shit alltsa jag och mina alter-egon borde köra ett litet bättre samarbete.
Jag far chilla med drickan imorgon ocksa. 1. Ja jobba kl. 07.00 morgonen efter. 2. Mr. K kommer antagligen vara där och ja när han och jag dricker sa kommer vara dramatiska sidor fram. Herregud, jag tror jag och K är mästare pa att hitta saker att braka om. Eller ja braka och braka. Väldigt livliga disskutioner. Haha. Det börjar bli ltie sport nu, Can. NOT. StOp. Typ beroende framkallande äktenskaps brak, utan äktenskap. Jaja man ska väl ha sadana vänner ocksa. Halv tur att jag inte träffat honom sedan var sista dunst. Telefonerat pa jobb, där gar gränsen. Inte ens da kan vi sluta att tracka varandra. Fast ja innerst inne gillar jag det, det är rätt roligt faktiskt. Hatkärlek är en fantastisk känsla :P

Sa ja vad fan ska jag ha pa mig? Jag vill saklart köpa nagot nytt, men jag har en känsla att min ekonomi behöver ta ett chill-pill. BAJS. Jag hatar att inte ha pengar, eller ja jag har ju pengar men jag vill ända känna av lite av det "fattiga student livet". Jag har inte känt av det än, I have a feeling att det kommer komma och sla mig i bakhuvudet vid den här tiden nästa ar, om inte tidigare. Men ja iaf, jag har tva fina svarta klänningar, lite korta men vafan, man far ju bjuda pa nagot. Grabbarna ska köra fluga, ibland önskar jag att jag var kille, sa sjukt mycket lättare med kläder och sant. Och hur ska jag göra med mitt har? Rakt, lockigt, uppsatt, nersläppt? Tror det blir rakt och nersläppt, har ju faktiskt färgat min utväxt sa det kommer bli grand.

Sen har man ju en dejt ocksa, haha. Stefan är pa besök och grabbarna var inte taggade pa att dejta honom för en kväll sa jag fick ju ta pa mig ansvaret för var Bromma-vän. Det kommer bli en trevlig kväll tror jag. Jag, Lee, Iris, Patricia, Oscar, David, Stefan, Chrille.. och ja typ resten av Hotellet ocksa. Gud jag är faktiskt lite övertaggad. Far chilla ner lite nu.

Jobb idag är en PLAGA. Här händer absoult ingenting. Skjut mig, skjut mig i huvudet jag klarar inte en minut till. (Johan Glans in my heart)


ahh det e riktigt

Nu har jag kommit in i ett läge där jag verkligen INTE vill lämna Barcelona. Angest av tanken pa att jag ska lämna denna underbara stad om bara 7 veckor.

Allting är kul nu, jag har en massa härliga vänner, vädret är superbt och livet leker. Fan da.

Jaja inte deppa ihop nu, vi far göra det bästa av läget, in med nästa växel.

Det som är sa härligt här är alla spontana middagar, fikor, drinkar. Umgänget är pa topp och det finns alltid nya saker att se och uppleva.
Som igar. Jag drog hem efter en snabbfika med Patricia efter jobb och skulle bara vara hemma, städa lite, strycka min enorma hög med kläder. Sa kommer Oscar hem, sedan Stefan och David och sist men inte minst trillar Chrille in genom dörren. Vi sitter och pratar lite och till sist bestämmer vi oss för att dra ut och käka. Helt spontant och skit bra var det. Riktigt trevligt.

Jag kommer sakna Barca och alla goa gubbar. Men 7 veckor är fortfarande 7 veckor. Även om jag ska spendera en av dem i Grekland :P Glassigt ja det kommer bli glassigt!

En sadan där skit bra Mandag.

Jag vet det händer inte ofta men igar var en riktigt, riktigt fin mandag.

Började lite halvkasst men en ny praktikant i Call Center, assa ibland bli man fan förvanad. En skit trakig tjej, pratar franska och lite spanska. Totalt handikappad i Engelska. JA va kul. Grattis till henne som jobbade med mig och LeeAnn, Engelska maraton hela dagen. Tönt. Vi fick lite spel dock efter hennes 300 gang av: Ehh I jaam Soorrri I dount understaand". Hur ska du kunna jobba i Call Center utan Engelska när 80% av vara gäster är engelsktalande.

Börjar bli hyfsat trött pa alla nya trakiga människor de sätter här. 1. Alla e sjukt lama, 2. INGEN pratar engelska = Non stop jobb för mig eftersom jag maste ta över alla deras samtal. När man inte ens vet TOWEL e det dax att ta en kurs va! Flipidip.

WELL, förutom den lama fransyskan hade jag och LeeAnn en awesome eftermiddag och kväll. Efter jobb stack vi iväg och till närcaféet och tog en kaffe med Anika, Patricia, SOuky och Maud. Härligt tjejhäng i solen. Anika blev tyvärr bestulen pa sin väska i helgen, tycker sa sjukt synd om henne. Planbok, Visa kort, körkort och hennes 2 veckor gamla IPhone. Sa sjukt onödigt. Och det fräcka är att hon var tillsammans med 6 andra, hennes mamma och 5 vänninor till dem, dem komemr up fran metron och tva killar pa moppe rycker till sig hennes väska. Sick. Jag börjar faktiskt bli lite nojig med alla stölder hela tiden. Ingen dalig karma här inte, jag borde kanske bli lite snällare? Eller? Mouahhaha!
Efter fikan akte vi hem till mig sa jag fick slänga av mig mina svettiga kostymkläder och pa med leggins och ett linne. Freedome! En liten öl pa balkongen och sedan shoppade vi harfärg till mig. Yes jag färgade min utväxt igar, äntligen. NU ser jag mindre freaky ut. Sa nojig jag var dock. Jag e ju lite freaky med mitt perfekta har, sa dem 10 minuterna färgen skulle sitta i var nog dem längsta och mest nervösa pa länge. Men det blev helt okej faktiskt, t.o.m Oscar la märke till det när jag kom hem. Shiiit vilken kille :P
Inte för att vara kaxig eller nagot men jag är faktiskt sjukt bra pa att laga mat. Fraga Lee! Typ 2 veckor sedan gjorde jag kungliga pannkakor till alla mina Call Center brudar och igar. Oj oj oj, vilken köttfärssas jag gjorde. Spiced it up real nice med lite paprika och kryddor. Vi fixade även lite vitlöksbröd till som gjorde det till en riktig fest màltid. Till efterrätt blev det Cava med Jordgubbar och lite glass medan vi kollade pà Madagascar. Klockren film föresten.

"Oh shut up you are so annoying"
"Feel free to bask in my glow"
"Maurice wave for me, I am tired. FASTER you naughty little monkey"
- King Julian huh, vilken karaktär!


Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät

Även om kärleken innebar avsked, ensamheten och sorg var den värd vartenda öre av sitt pris.

E det bara jag som tycker dagens quote e hyfsat creepy med tanke pa att Jonas kommer imorgon?

Jonas to BarcaTomorrow Jonas arrives in Barcelona! And he is pissed, cause they moved the Barca game from tomorrow to today wich means that we will miss seeing Zlatan kick some but at Camp Nou. :(
But I have made plans, dont worry hun!

WED:
Shoko and Opium, maybe some dinner somewhere before. We have some catching up to do.

THUR:
Walking around doing toursit stuff. It better not rain cause that will ruin my mood pretty fast. If it's Sunny we are definatly having picnic up around Montjuic, I found the best place when I was running last week. Night time: SUTTON. I havn't been there for like three weeks. Hey hoe lets go!

FRI:
Hmm more touristing, we also have to look for a trench for Mr. J. We are going to find one this year.
Night time: ohh let's go to the sushi place. JUMMY! And then we might go somewhere with Oscar and his friends.

SAT:
Whatever during day and then Dipi's desperdida at night :( I will miss you! See you back at Les Roches though! <3

SUN:
Departure! Always so much to do but so little time to do it in :S

J, va vill du göra? Mer än att ga och vandra i berg? Jag farstar verkligen inte var du har fatt din berg kärlek ifran. Och ända kommer du inte och hälsar pa mig i Schweiz, där finns berg sa det räcker och blir över :P

Musica en Call Center

So we have this radio in Call Center that we are allowed to use but on very low volume. Do you know how frustrating it is to listen to David Guetta, Memories, on low voulme? AHHH driving me crazy. Yes I know todays industrial-country-problem. And just to piss me off we have heard it about 8 times only this morning. GAH!
Yes I know, no more suger for me.
But mama needs her sugar. Good thing I have one Marabou bar at home, hihi! I Love Marabou. Thank you for IKEA all over the world :)

Handbok för ljusets krigare

Ljusets krigare betraktar livet milt och bestämt. Han star inför ett mysterium, vars svar han en dag kommer att finna.

This picture made my day!Christmas Pic from Hotel Arts Christmas Coctail 2009.

1. Valter in the Santa Costume.SOOO CUTE!
2. Anthony holding little baby Jesus by the head.. I am not expecting you to have a baby soon.
3. Kiko as Mary. Hahaha!
4. Oriol randomly claping hands.

Me and Andreea found this wonderful pic today at work, Laughed so hard I started crying.. OMG Thank you guys!

Fy pörskan va det regnar

Jag börjar bli jävligt bitter nu. för "Regnet det bara öser ner".. lalala! Det här är inte okej, jordens undergang maste ligga runt hörnet för det är inte normalt att det regnar som en halvljummen Svensk sommardag i Barcelona i MAJ! Vafan. En av anledningarna till varför jag akte just hit var det fina vädret, strandliv och en grym bränna vid praktikens slut. Istället, sönder regnade kläder, depression och 2000 chokladkakor för mycket. Tacka gudarna för 1 vecka i Ekonomincrashande Grekland. Ja tack här ska det ätas äpplepaj.

Varför ska jag nu jobba morgon om jag ända inte kan pressa pa balkongen efter jobb? Kan bli en fika med Andreea och förhoppningsvis Barca - Teneriffa pa nagon bar ikväll med Boysen. Dem brukar inte vara svar övertalade. Det paminner mig, Jag maste tvätta min IBRA tröja, den utsattes för en liten fruktsafts explotion i min väska. JAg skyller pa mamma som typ gömt den i min väska som jag inte packade upp förens en si sa där 3 dagar för sent. det luktade inte hallon.

Saknar min Lotta, snälla besök hennes underbara blogg: http//:liggailund.blogg.se


Ankomsten

Bara ett tomt hjärta kan faktiskt fyllas med nya saker.

Raccoon Crew

1 Saturday Night, 2 Bottles of Vodka, 1 Bottle of Whiskey, 2 Irish Girls, 1 Romanian and 1 Swedish Bombshell (Yeah me). Can it be other than Legendary?

Started the day off with a great day at work, we had soo much to do and it was a lot of fun. Chinese people suck at English, it is not even funny, or yeah it is a little bit funny. By the end of the day I felt a little rasist. Many cursing words floated in the Call Center Air. Me and my peps had long conversations about: "What does toooith mean?" "Hmm".. 5 minutes later "Ahhh, what about Tooth kit?" Hahaha. Thank you god for Jing that night. Me and Ana acctually felt sad when she finished at 8 Pm. Today we have an Arabic grup arriving, Think I will have to give Ashraf an cellphone for direct translation.

I hurried home after work, finished my and Liz Fanta with Absoule Tropical, Jummy. And had a "Who can sing the loudest" - contest with Kevino. Yes I won! Around 12.30 I met Andreea at Passeig de Gracia and we went together to LeeAnn's. In the metro I noticed that I had a big stupid fucking hole in my pants. God damn it where did it come from? LeeAnn saved my day with a neddle and thread. Drunken sucksess, I am very impressed. (Did that just happend? A little rime, I am good!) Andreea was "Dj"-ing the entire evening with her Romanian stuff and they all ditched my Swedish "Bus driver" Drinking game. To stupid to understand. Boring. Well well drunk we got and soon grabbed a cab to Port Olympic. And what song comes on in the cab? ABBA. Oh yes I am the dancing queen. Me and LeeAnn goes crazy, I think the cab driver was very pleased when we arrived in Port Olympic. Where to go in the Port if not to Olympic? Yes the bar is caleld Olympic aswell. 4 € for Redbull vodka, Hell yeah. Two of does and some shaky shaky and we were ready for the real party--- Opium! Dancy dancy even more shaky shaky and some quality time with my Jess! Also Nuria and Simon, ohh Guapos! And yes Everyone saw you two kissing at the bar! Kevino was also there with his new friend Erich and they were hanging out Miss Colombia herself. Yes she's pretty but not THAT pretty. She has a creepily large mouth, I don't know why but big mouths scare me. Kevin is like inlove flying over the clouds. No he would never do anything he already have Andrea. But come on dude Miss Colombia is not that Beautiful. Por favor.
Night ended around 6.30 Am, Me, Kev and Erich shared a cab and Kev made some drunken food when we got home. Big fail this time though :P He kind of droped the salt into the pasta, wooo it was not eatable. We gave it a try but we had to give up quiet soon. Nice thought though! <3 

Thank you for a great evening girls, the pictures suck by the way :P

Brida

Acceptera vad livet erbjuder dig och försök att dricka av de bägare som ställs framför dig. Alla viner maste drickas - nagra abra en klunk, andra hela flaskan.

Det här ska ju lätt bli mitt nya livsmotto. För er som inte hänger med i mina "djupa" stunder sa är dessa Paulo Cuello citat. Jag maste nog pasta att den här är som en gava fran gud. Den killen och jag är riktigt tajta assa. Han förstar mig pa pricken.


Sunny Barcelona

2 days since Mum, Sandra, Marie and Lena went back to Sweden. Weird feeling, it feels like they were never here, yes I have some lovely swedish snack and a new closet. Or else no signs.
We were so bad at taking pictures aswell, I am really disapointed in us. So what did we do?

Tuesday:
I met up with the peps at the bus stop and we went together to my house, which they compleatly trash talked. It was really only negative negative negative. "This is desgusting, how can you live here" "Could you ever live like thin? HELL NO". Really nice to show you my place by the way. I acctually realiazed that thisi nternship have teached me so much, not only work wich. I can live with many different people, lower living standards, just making it through to the other side. And I am proud of it. Well this really pissed me off and unfortunatly it was only the begining of all the negative crap talk.
After showing them the flat and I changed into something besides my suit we went to eat in the city center. We ended up in Raval at Rosa. I love this restaurant. Mexican food, cheap and ALOT. Me and Snus had Tacos sooo good and Mojitos. MmM. They were so strong they made my Mum fall of her chair, and she doesnt even drink THAT are some strong drinks. She was falling in slow motion falling against Lena and she slowly leans the other way. Haha. That's a real friend. After this wonderful meal we went around Las Ramblas, did some shopping and later on me and Snus went to my place to pick up some stuff since I stayed in their apartment for a couple of days and then we chilled in their apartment. I kind of promised Kev to go out but tuesdays kind of suck so me and Snus stayed in instead. So much to catch up with! AND I got so much things from my mum. Lalala. 3 dresses, I jacket, 1 top and my lovely bag :) One lady at work came up to me in the dressing room and asked me where I bought it and if I were going to Sweden any time soon so I could buy one for her. I do not know her name or where she works :P haha. I also got candy, chips, dip and TEFAT. I love Tefat, best candy ever :)

Wednesday:
Time for some touristing. We started of the day with a great breakfast at home, I love my mums breakfast because she has to have EVERYTHING! Coffee, youghurt, juice, new bread, eggs.. mmm! It was great. We usually always have breakfast like this during the weekends at home but I havn't had it in a really long time. Made me miss my daddy a lot. But yeah. First stop: Hotel Arts. I had to show them my wonderful Hotel. Yes it is MY hotel :P Then we took the tourist bus that shows you most of Barca during 2.5 hours. Yes we brought smirnoff ice :) OMG we burnt so bad on the bus, my sholders were so red and my face aswell. When I took of my shirt before showering that night I still thought I had it on, I had marks both from my bra and my top. Insane. David was laughing so hard when he say me, shut up norrland :P. After the tour we ended up on the beach kind of hungry so we went to CDLC for Lunch. It is quit pricy but soo good. I had the club sandwich while the others had chicken salad. They always pick the same thing, they are like little children :P haha. We spent a short while on the beach where I met Kevin, Maud, Lisa, Maurice and Zeina. And later we went for some shopping on our way home. I got I new dress, a pink cardigan and a lovely blue skirt. I also bought myself some new shoes :D hehe. 21.45 = Barca vs. Inter. Me and Snus puted on our Barca, Ibra, shirts and went down to Las Ramblas. We found two free seats at Cheers and ordered in some beer. We invented the best drinking game ever. Everytime they say Zlatan or you see him on the screen you have to drink. Very effective :) Unfortunatly they lost big time, by by finals but we had a great night. After Cheers we went to Bar Milk for the legendary raspberry drinks and some girl talk. The night ended at Shoko with a lot of dancing and rum and coke! We got home pretty early, 2days with our mother takes the energy out of you. I had the worst nightmare ever that night. As many of you know, I hate snakes, cant stand them. So I dreamt that my kitty Pepsi got killed by a snake. This orange grows thing, he just squized the life of my baby. It was horrible. Ish I dont even want to think about it. Stupid snacks. Grows!

Thursday:
We were supose to go to PArc Cituadella but kind of got borred on the way so we went shopping instead :P We started out at the Food market, I love that place. Icecream, fruit, candy everywhere. We bought some icecream and fruit to snack on and then shopping shopping shopping. Snus shopped like never before, sneakers, underwhere for Johan, Barca stuff, clothes and other shoes. She went all out, or in.. whatever you say. We found the loveliest little shop with such cool jewlery. I bought 3 rings, 1 braclet and 1 par of earrings. So lovely. During the evening we went to have dinner in the harbour. We went to Palau Mar, big mistake, so much tourist, crapy but expensive food. And they were complaining like never before, one of the worst dinners in my life. Really sad that I feel like this but I even told them to stop so we could have a nice last dinner together. But nooo! So yeah I am kind of dissapointed with everything. Well well we went for a drink at Zahara before going home, nice price strawberry daiquries. MUMS! 

It was nice to see them again, wishing for snus to come back to me! Love you baby! We will have so much more drunken fun when you come by yourself :) <3 you sis! 


RSS 2.0