Bar Milk

I Torsdes var det avskedsfest for Andreas, en svensk kille som har jobbat i Room Service i fyra ar och nu bestamt sig for att atervanda till Sverige efter 11 ar i BArcelona och starta eget.

Jag och Oscar beger oss till Bar Milk, en mysig liten bar i Barrio Gothic. Dar vantar Andreas och hans och Oscars chef, varldens skonaste kille. 5 euro drinken for Hotel Arts anstallda och snart anlander fler och fler fran hotellet. Interns, chefer och anstallda i en harlig blandning. Till och med gratis drinkar fran bartendern, Oscar blev sjukt avis. Mot 2 tiden lamnade vi Baren med en "Ja ma han leva.." och en jagershot med ett varmeljus i for att fira Andreas fodelsedag dagen innan. JA vi sjong pa svenska, fyra svenskar narvarande och 1 spanjor med svensk flickvan, anda imponerad :)

Vidare mot Sutton, varldens basta Torsdags klubb!
Traffade Jess och Vanessa i kon, ha nollor. Hotel Arts e fan VIP :P Vi var ungefar 30 personer som gick forbi den gigantiska kon och rakt in! Nice. Kvallen slutade inne i VIP loungen, min nya skane van fran Roomservice hittade en av vara gaster som hon serverat natten innan och han bjod in oss. Grey Goose och Absolut Vodka.. en harlig avslutning pa en fin kvall!

Besos Guapos


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0