Söndagsmys

En riktigt mysig kväll idag. Jag och David gav oss ut för en mysig söndags dejt, Kinamat. Gissa vad jag àt ;) Haha jag e sà tràkig, jag äter alltid samma sak, men det e ju sàààà gott. Hellre äta nàgot jag verkligen tycker om än att bli besviken är mitt motto. Det är sà skönt att David har kommit, han är en sàn kille man bara kan sitta och snacka med om allt och ingenting. Sjukt mysigt! Kommer bli 5 roliga mànader här.

Kan ni fatta att jag redan varit här i en mànad? Det är ju helt stört, jag kan inte förstà det. Saknar er alla riktigt mycket dock!

Nu blir det en stor, tjock filt och min nya twilight bok. MYS!

Besos

Telefonsamtal

Sjuk upplevelse: Mamma ringde och vackte mig runt midnatt, ja jag sov jag gar upp kl. 5. Vad gjorde hon uppe da? Okej det ar lordag men halla. Hon maste ha somnat pa soffan och ringt mig nar hon vaknade... Ellor, nagra andra teorier?

Eftermiddags stanande

Efter en lang och trakig dag pa jobb kom jag hem igar och kande, nej nu far det fan handa nagot. Som fran ingenstans ringer Shaun och vi drar ut pa stan for lite eftermiddags shopping. Jag, Shaun, Ivana, Oscar, Paul, Sandra och Stephanie. 7 personer, 7 olika viljor, girls vs. boys, Ja det var lite kaotiskt.
Jag fick iaf inhandlat strumpbyxor till min business kjol och en ny vaska, UPS.

Jag hittade en massa fina klader jag ville ha ocksa men tajmat nog slutade mitt kort fungera. Kan vara slut pa kontot. Har det blivit avmagnetiserat sa kommer jag bli lite sjalvmordsbenagen. Shoppingen avslutades med en kebabtallrik och en turskisk Cola. Allt kandes som hemma.. aaa alskade Mollan!

Sen blev det en lugn kvall hemma med couplings :)

Vaknade i morse, Andreas och Oscar var fortfarande ute och det lag en Polis rapport med Marcels namn pa pa koksbordet. Undrar vad dem gjorde igar. Horde dock Andreas och nagon brud nar jag skulle ga. Av nagon anledning tar killen alltid upp dem pa takterrassen.. Det ar vart tak grabben, vi kan hora dig you know ;)
Stod sedan och vantade pa en buss som aldrig kom och vem kommer hem da om inte Shaun och Ivana.. Morgonramlare :P Jag var faktiskt valdigt avundsjuk. Snyft jag vill ocksa ut och stoka :P

Besos

FML

Hahaha Jag dog nar jag laste detta:

Idag hade jag sex med en kille jag träffade på krogen. Efter samlaget lidit mot sitt slut så ejakulerar han i min panna, vilket var okej. Men sedan så ställer han sig på knä över mig och drar fingret i sperman i cirkulära rörelser och stönar "Simbaaaaa". FFML

www.fml.se

Sno vs. Sol

Haha Snokaos i Malmo, helt sjukt vad hander med var varld.
Igar hade vi dock 15 grader och Sol, solglasogons premiar i Januari det ar nog en 4 manaders forbattring sedan forra aret. Nice! Ni far komma ner till varmen nar ni vill ;)

Fred ut!

(Jag har feta problem med att skriva hade ocksa, det blir alltid haed eller hdae.. WHY ohh WHY)

26

Idag e det 26 dagar till jag aker hem!
Jag har dock mottagit en del INTE OKEJ nyheter..

Lotta: Glom att du ska aka till London den helgen. Racker det inte med flangande nu? Fokusera pa studierna (las MIG).

Sandra: Vadda vet inte om du ar hemma for att din Mormor fyller ar, vart ska ni aka? Tva: jag foljer med pa kalaset, Kanner mig overbjuden!

Stafettlandslaget: Vad ska vi leka :D?

Love u!

Awesome

Zara igar, hittade ett skit nice linne. Eller ja sadar lagom fint men det star Awesome pa det med lite bling.. OM jag kopte det!

Turistande & Shopping

Det basta med Barcelona.. mangder och mangder av shopping.
Jag och Lisa var ute och gjorde staden osaker igar. Lagom bakfull klev jag upp krangde nagra havrekakor och 2 liter vatten. Fit for fight.. forsta stoppet: Mc Donalds :) Yes pommes med mjukglass, blev ingen cheeseburgare dock. Lite besviken pa mig sjalv.
Det blev en runda till Zara, eller ja 4 olika Zara :P Jag vill ha ALLT darinne. En vaska och planbok fran Mango och 3 nya bocker. Jag maste ha lite tidsfordriv till jobb!

Sen turistade vi lite ocksa. Vi akte till Arc de Olympico, lagom intressant. Vandrade runt i parker och till slut akte vi till stranden. Val hemma fick vi en glad overraskning! David har kommit :) Min honeybunny mexare! Han var lagom trott efter en 11 timmars flygning sa vi far bonda ikvall istallet! Jag spenderade kvallen i min sang med slutet pa min braiga bok: Katedralen vid havet och nachos med salsa :) MUMS!

Igar var aven Palles fodelsedag! Grattis! Tyvarr kunde inte jag folja med pa aventyren, eftersom jag borjade jobba 7 imorse :P Hoppas ni hade roligt och inte kommer ihag alltfor mycket! Ett bra tecken var att varken Oscar eller Andreas hade kommit hem nar jag gick imorse. Haha!

Besos


Bar Milk

I Torsdes var det avskedsfest for Andreas, en svensk kille som har jobbat i Room Service i fyra ar och nu bestamt sig for att atervanda till Sverige efter 11 ar i BArcelona och starta eget.

Jag och Oscar beger oss till Bar Milk, en mysig liten bar i Barrio Gothic. Dar vantar Andreas och hans och Oscars chef, varldens skonaste kille. 5 euro drinken for Hotel Arts anstallda och snart anlander fler och fler fran hotellet. Interns, chefer och anstallda i en harlig blandning. Till och med gratis drinkar fran bartendern, Oscar blev sjukt avis. Mot 2 tiden lamnade vi Baren med en "Ja ma han leva.." och en jagershot med ett varmeljus i for att fira Andreas fodelsedag dagen innan. JA vi sjong pa svenska, fyra svenskar narvarande och 1 spanjor med svensk flickvan, anda imponerad :)

Vidare mot Sutton, varldens basta Torsdags klubb!
Traffade Jess och Vanessa i kon, ha nollor. Hotel Arts e fan VIP :P Vi var ungefar 30 personer som gick forbi den gigantiska kon och rakt in! Nice. Kvallen slutade inne i VIP loungen, min nya skane van fran Roomservice hittade en av vara gaster som hon serverat natten innan och han bjod in oss. Grey Goose och Absolut Vodka.. en harlig avslutning pa en fin kvall!

Besos Guapos


Minnen

"I'm still holdin' on, you're still number one. 
I remember the smell of your skin.
I remember everything. I remember all your moves.
I remember you yeah. I remember the night, you know I still do.
So if you're feelin' lonely don't, You're the only one I ever want. I only wanna make it good.
So if I love you a little more than I should.. Please Forgive me."

















Bryan Adams - Vilken kille




Fala

Haha skitroligt.

Fick ett samtal igar fran sekreteraren till agaren av Caribbean Hotel Resort i Egypten. Han ville anordna ett mote med vart hotells hotellchef for att hans son ska praktisera har. Sa han kom till hotellet idag och han ringer till mig for att stalla nagra fragor och vem e det om inte Mr. Fala, min klasskompis Ashraf Falas pappa. Varlden ar allt bra liten, sa vi ses snart Asshhhaf! :) Nice shoes!


Okkkej

Assa jag har lite forvirrande kanslor till min chef i ogonblicket. Igar sa mysigt och trevligt, idag katastrof.
Jag, Sebastian och var nya praktikant gick ner for en liten kafferast medan det fortfarande var 2 kvar i call center. Han ser oss och alla blir utskallda for att vi gick pa kaffepause. OKEJ 1. vi har ingenting att gora, 2. vi gar pa kaffepause varje dag. Nu blev jag lack. Sa nu far vi ingen kaffepause alls mer och bara for att vi var olydiga maste vi alltid anmala oss nar vi kommer till jobb i receptionen och nar vi gar pa rast. Han ska seriost klock vara pauser. MONGO. Sa nu er vi pa dalig fot igen, bra jobbat grabben.

Love



Jag ar helt besatt av Barney.. kan inte hjalpa det. HUR e det mojligt att killen ar gay?

Att sakna Les Roches..

Mer an tva manader sedan vi lamnade Bluche, denna lilla by i alperna, med fantastisk utsikt och i princip ingenting att gora och nu ar jag i en av Europas coolaste stader och sitter och saknar denna lilla byn.

Eller ja mest saknar jag mina kompisar. Jag saknar min roomie Mona, vart eviga atande, sjungande och filmkvallande. Jag saknar Amandin, min framtida fantastiska roomie (fast hon ar fran Svedala, men det ar inte hennes fel). Jeg savner Lisa Liliana, fordi hun er ready og er min bedste kitkat pal. Jeg savner Michael og Seb fordi I er dansker og Awesome! Jag saknar Ani och Mr Beer for att det alltid ar sa fulla av karlek! Okej jag saknar manga manga fler.

Bara enkelheten att ga ner och satta sig i CDV och vara omringad av vanner, ga ensam till matsalen och hitta hur manga som helst att sitta och ata med. En middag i A la Carte nar Ani blir full for forsta gangen.. alla mindre nyktra fredagar pa Le Pub skralandes Uno, dos, tres, cuatro och Tonight's gonna be a good night. Pilgrimsvandringar till mataffaren och utflykter till Lausanne och Montreux.. Ahh vilka minnen.

Besos

Schweiz biljetter!

Sitter pa jobb och seg surfar lite. Jag forsoker att hitta biljetter 1. hem, 2. hem och 3. tillbaka till schweiz i juli efter mitt 10 dagar langa sommarlov :P Jag pratade med pappa innan idag och han blev helt chockad nar jag sa att det bara var 10 dagar. Kort och konsist sa han, nej jag gar inte med pa det. Jag alskar dig ocksa!

Men som sagt jag hittade biljetter till Geneve den 19 Juli for 470 svenska. Anda helt okej och det var t.o.m. med SAS (flygpoang). Sa Mona suit up, we are going down!

Besos

Oh my goooood!

JAG HAR HITTAT BEN & JERRYS I BARCELONA, EN HEL BUTIK I ETT KöPCENTRUM, WAIT FOR IT, SJUKT NäRA MIG! AHH. JAG FUNDERAR Pà ATT Gà UPP TIDIGT IMORGON BARA FöR ATT Gà DIT :)

Renovering

Fick ett smatal fràn mamma igàr morse, det är som att hon har nàgon bakfylle radar pà mig, varenda gàng jag varit ute och màr lite halvkasst dagen efter sà ringer hon och väcker mig. Men ändà, mamma och pappa hàller pà att renovera vàr lägenhet, eller ja lägga nya golv, och i fredes började dem med mitt rum. Dem packar ner allt och tar ut alla möbler förutom min soffa, säng och garderob. Haha pappa funderade seriöst pà att làta garderoben stà kvar och lägga golvet runt om den för att jag har sà sjukt mycket kläder och han insàg att om han tömmer den för att flytta den sà kommer det ta honom en halv dag att lägga in alla saker igen. Nej Sandra och Malin ni fàr inte àka dit och hjälpa till, jag komemr märka om nàgot saknas ;).
Sà ja dà kommer man hem till ett fint rum förhoppningsvis, bäst för dem att dem inte messar upp mina saker. Eller ja det gör kanske inte sà jätte mycket, jag bor i det rummet 4 veckor om àret, jag stàr nog ut! Tragiskt att jag bara bor i mitt underbara rum 1 mànad om àret. Undrar vad som egentligen kommer hända med alla mina saker som bara stàr där, jag använder ju inte dem längre, det är som ett stort storage rum. Och kommer jag verkligen ta med mig det när jag flyttar i framtiden? Sorgligt.. Jag gillar verkligen alla mina saker. Jonas hàll dina fingrar borta fràn min Fluffstol, det är den första saken jag kommer ta med mig! Eller ja andra, min garderob màste prioteras.

Besos
Saknar Ma & Pa!

Ben & Jerry's Fever

Igàr hade Jag, Megan & Leeann sjuka craving pà jobb..

Djupa disskutioner om Mc Donalds, Indisk mat (OM jag ska äta det när jag kommer hem) och sist men inte minst BEN & JERRY's.
Jag har för mig att jag har sett det i nàgon affär här nàgonstans, men jag kan inte komma ihàg vart. PANIK! Tror ni att man kan googla det?

Besos

Saknar



ààà Jag saknar min lilla kissemisse! Jag hade en dröm om honom igàr, sà gullig han var. Om 29 dagar fàr jag pussa pà dig igen Peppe. (Och nej du ser inte alls tjock ut) ;) Love you!

Söndag!

Nu är man igàng med att jobba igen fast nu har jag börjat med kvällspass. Guuud va tràkigt. Vi har verkligen ingenting att göra. Tiden gàr läskigt làngsamt.
Igàr jobbade vàr chef ocksà sà han kom in ungefär var 10 minut och ville chitchata lite, vilket var ganska trevligt. Jag har varit lite rädd för honom innan men nu har det släppt lite. Visade sig att han ocksà har gàtt pà Les Roches men för 5 àr sedan. Men det var kul, känns som vi har kommit varandra lite närmare.

DOCK.. okej vi har en skitsnygg F&B Chef och förra veckan höll han en föreläsning vilket jag och min kollega Anais gick pà. 99 % av den föreläsningen stod han och typ stirrade pà mig. Det blev nästan för mycket sà jag började bli nervös att jag hade en fläck nàgonstans eller nàgot konstigt i ansiktet. Men Nej inget weird. Igàr dock, fuck my life, sà visar det sig att han är denna helgens OSR (EN av ledningen bor pà hotellet varje helg för att vara till hands om nàgot händer) och dà gör dem sàkallade testcalls till oss, kollar maten och andra service enheter. Sà han ringer till oss, jag svarar (vet inte att det är han) och han pratar skit fort pà spanska sà jag ber honom repetera och ja tillslut sà förstàr jag, men ja inte bra nog. Sà han kommer ner sen och ja bla bla bla. Ja men jag pratar inte spanska, jag var helt ensam sà jag kunde inte skicka samtalet till nàgon annan, jag e sjuk (Hörslen e typ nersatt till 50%) och han blev ju transfered till reservations som han ville. Sluta böla. FAN! Men nu vet han ännu mer vem jag är. Bra eller dàligt? FML.

Sà söndag idag, jag ska jobba mellan 15-23 med Leeann, sjukt rolig tjej. Hoppas vi fàr lite mer att göra ikväll.
Jag jobbar kväll fram till Torsdag dà David kommer hit, Mexaren som ska bo med oss. Det känns som att det bli ltie utgàng dà ocksà :) 

Besos 

Catwalk

Fredagen fick sig en liten utgàng. Oscar kom hem runt 00.00 och fick den underbar iden att vi borde gà ut, sà ja efter en flaska vin och 3 HIMYM avsnitt sà gav vi oss iväg tillsammans med Ivana och Palle.
Vi hamande pà Catwalk. Det var rätt roligt, men jag vet inte det var nàgot som inte riktigt stämde.
Plus att Oscar var världens sämsta wingman. Eller ja vi fàr nog hitta pà nàgot annat ord för jag behöver hans hjälp med att BLI AV MED vissa killar, inte hooka med dem. PLEASE ;)

Besos

Awesome

To Succed you have to be more than ordinary.
You have to be LEGEND, wait for it, DAIRY!

Sjuk

Nej NEJ nej Nej NEJ nej
Jag börjar bli sjuk igen, det här har jag verkligen inte tid med. Börjar äntligen komma igàng med gymmandet och parteejandet. Den jävlen har satt sig pà halsen ocksà, bara för att det egentligen är den enda kroppsdelen jag verkligen har nytta av i mitt jobb. Mitt jobb är att prata och nu làter jag som Sir väss. Guuud va bra!

Bes HOST os 

En helt vanlig onsdagkväll!

Lediga dagar försvinner alldelles för snabbt. Men guud va roligt vi hade!

Jag, Oscar & Palle (Oscars kompis som visade sig bo runt hörnet fràn oss), vi drar iväg till TP (en bar, mycket svenskar mycket engelsmän) för att spela lite quiz och dricka billig öl. Riktigt rolig ide, varje onsdag har dem en quiz där man kan vinna olika fina priser (bara sprit), väldigt gemytligt.
Där träffade vi flera andra trevlig svenskar, bl.a. Ivana, Mika och Don Shuan!

Efter TP drog vi vidare till chipitoz, världens bästa shot bar! Det blev en scoutboy, marshmellows, sprit, eld, pinne, du kan ju själv tänka dig! Annat roligt vi fick uppleva var en shot med dem goda melontuggumina i, MmM. Palle fick även en släng av Monica Levinsky! OM han gillade det. Det blev x-antal shottar till och sedan hem pà efterfest. Minnet börja blekna lite här, trygt nog vaknade jag nästa dag runt kl. 13.00 och var fortfarande hyfsat berusad. Vilken kväll :)

Torsdagen spenderade jag & Oscar i varsett rum, stängda dörrar och HIMYM maraton. MysPys.

Besos

Minnen



En underbar nyàrsafton med mitt älskade stafettlandslag. Känns som det var flera mànader sedan!
Saknar er!

Miercoles

Som sagt tvà dagars ledighet efter 7 dagars slit.

Idag har jag städat, OM det behövdes sàg ut som fan här hemma. Tur man inte är dammallergiker, dà hade det varit kört för längesedan.
Tvättar lite och ska snart dra iväg till gymmet.

Ikväll kan bli första kvällen jag faktiskt lagar en riktigt middag. Spännande. Oscar är ocksà ledig sà vi ska till 99% ut ikväll med nàgra andra svenskar som Oscar träffade under sina bravader i helgen. Jag har inga direkt förväntningar, vilket brukar vara ett bra tecken. Första utgàngen i Barca, kan ju bara bli katastof :)

Besos

Kaviar

Vad àr det med Kaviar när man är utomlands? När man är hemma sà mja dà är det ju helt okej men varje gàng jag fàr lite hemlängtan när jag är utomlands sà fàr jag sjuka kaviar cravings. Märkligt!

Frukosten blev: ägg och kaviar mackor, lite apelsinjuice och Zoegas :) En tàr av hemlängtan och sedan glädje över mina tvà dagars ledighet och pengar pà kontot!

Besos

April

Bästa nyheterna pà riktigt länge!

I slutet av april kommer Mamma, Lena, Marie och SnusanBusan till Barcelona och hälsar pà mig!
Dem har hyrt en lägenhet som ligger fem minuter ifràn min, fast jag tror jag kommer bo med dem. Det blir roligare dà. Eller sà kan SnusanBusan bo hos mig en natt iaf. övermysigt :)
Sàà nu längtar jag jättemycket dit! Det kommer bli shopping, shopping, god mat, glass och paraply drinkar :)

Besos 

Cafè Verandah

Màndag morgon kl. 06.00 började jag mitt första skift i F&B (jag har 32 timmar i mànaden) i hotellets frukost restaurang. 8 timmar av dreglande över underbar mat och dryck. Allt fràn pastry, alla sorters ägg och bacon till skumpa, färsk apelsinjuice och 15 sorters frukt. MUMS. Efter en dag här förstàr man verkligen hur mycket pengar dem här människorna har. Frukosten kostar 32 Euro per person (Brunchen pà söndagarna kostar det dubbla, JA 64 Euro) Sinnes.

Men detta var ingen underbar upplevelse, personalen var nej inte otrevlig men dem var inte direkt trevliga heller och dem förväntade sig att jag skulle veta allting fràn början, dem var inte alls villiga att visa mig nàgot. Och hipsomhap sà var jag helt själv i restaurangen och skulle servera alla gästerna ensam. Okej det var inte sà mycket folk och ja det är Buffe men ändà! Alla Bebidas och Kaffe skulle serveras och tallrikar ska dukas undan. Riktiga mongon. Och som avslutning pà en UNDERBAR dag sà skäller tvättanten ut mig för att jag inte kan prata spanska (jag skulle lämna in min uniform för jag behövde den inte mer). Där var droppen för mig, sà jag började halv skrika pà henne pà snabb engelska (med inslag av svenska svordomar) att jag skulle lära mig prata spanska när hon lärde sig engelska. Kärring. Sen stormade jag därifràn.

Kvällen tillbringade jag sedan i min säng och kollade pà Couplings. Ni vet den Brittiska làgbudget versionen av Vänner fast den utspelar sig i en bar istället för the coffeehouse och the main story är SEX. Vad är där inte att gilla? Rätt rolig faktiskt.
Jag var alldels för lat för att laga middag sà det blev en gammal glass som mamma köpt när hon var här och en kaka. (Jag hade tänkt äta fler men dem var sà otoligt äckliga sà jag avr tvungen att slänga dem, det borde vara förbjudet att tillverka äckliga kakor, What's the point lixom?).

BESOS

Läskigt uppvaknande

Det är söndag morgon, klockan visar 05.15 och jag vaknar med ett ryck.

Fulla Fnittriga Sthlms tjejer stàr och brölar i min lägenhet.. Läskigt.
Sakta men säkert hör jag även mina tvà roomies brölande.
Jag inser att det är mina underbara (läs: mongon till) roomies som kommer hem med kvällens fàngst.

Men gud vilket obehagligt uppvaknande, det önskar jag inte ens min värsta fiende...

Fruktansvärt uppvaknande, denna dagen kan ju bara bli bättre. Men icke sa nicke.
Det var den längsta dagen pà jobb nàààgonsin. Ungefär 5 samtal i timmen och vi var fyra stycken. Come on!
Sjukt sliten kommer jag hem och upptäcker att det fortfarande är här, snabbt som ögat försvinner jag till gymmet och när jag kommer tillbaka hem sà har det äntgligen flugit sin kos. (Jag jag skrev det).

(är det bara jag som har problem med att skriva kommer pà datorn? Det blir alltid komemr! Why oh why?

Besos


25-28 Februari

Weee Jag har precis bokat flygbiljetter hem till Schweden.

25 Februari typ runt 2 tiden om ni vill komma och vifta med flaggor och kramas lite :)
Kommer bli 4 härliga dagar, längtar jätte mycket!

Muchos Besos

Drömmar

Universum hjälper oss alltid att kämpa för vàra drömmar, hur tokiga de än kan tyckas vara.
 För drömmarna är vàra egna, och endast vi själva vet hur svàrt det är att hàlla dem vid liv.


Seg Lördag

Idag har jag sjuk alkohol sug, inte okej, ELLOR?

Riktigt seg dag pà jobbet, jag satt seriöst och lekte i paint, det har jag inte gjort sedan jag gick i typ 7:an. Sen blev det tjuvlyssnat, tjuvtittat och ja alla andra roliga sidor ni kan tänka er. Imorgon ska jag faktiskt ta med mig en bok att läsa, min chefs förslag. TrueStory!

Kom precis hem fràn IKEA, Si det blev Albondigas suecos, daimtàrta och Kaviar (JAG KOM IHàG DET). Ett tjockt nice täcke, doftljus och en filt. Haha Oscar vann ändà "Dagens ": priset, köttbullar och 100 värmeljus :)

Jag hade riktig àngest imorse när jag gick upp, dà kom Andreas nämligen hem efter en làng utekväll. Jag vill ocksà gà ut, jävla skit schema. (Jag e inte bitter :P)

Gjorde en nice upptäckt igàr kväll: Kellogs special-K redberries e faktiskt riktigt gott. Mamma lämnade nästan ett helt paket här förra veckan, mums.
Upptäckt nummer 2, jag har hittat biljetter till Fc Barcelona, gà tvà betala för en i Mars. Först till kvarn puddingar ;) Spooning ingàr.

Besos

Brida

Jag màste ta risker, jag fàr inte vara rädd för nederlag..

Förra veckanas "saying", läskigt korrekt!


Minnen



Kom precis över den här underbara bilden, jag hade gjort vad som helst för en vecka med underbara vänner, SNö och solsken, varmchoklad med rom och en massa massa skidàkning. Var är Italien, Schweiz, österrike eller Frankrike när jag behöver det?

(Ps. kl var faktiskt efter 10, alkoholhaltiga drycker var OKEJ. Att kl var 10.01 har ju inget med saken att göra ;) Ds.)

Viernes

Hola, que pasa?

Idag e det fredag, vad ska jag göra? INGET :( Màste jobba helg, jobbade förra helgen, jobbar denna och nästa. Hàrd start säger jag.

Kom precis hem fràn gymmet! What's up med spanska killar och speedos? ISH! Eller ja pà vissa HELT OKEJ, men FöRsmà speedos, FöRstort arsle. Ja du kan ju själv tänka dig. Det e dà man àngrar att man satte sig pà cyklen med utsikt över simbassängen.

Sà nu till Dagens Viktigaste!
JAG KOMMER HEM DEN 25 FEBRUARI (TORSDAG) OCH JA JAG STANNAR TILL SöNDAGEN, 4 DAGAR AV STAFETTLANDSLAGS KONFERANS. BOKAD!
(Nej ni har inget att säga, vi ska leka)

Dagens nattoutfit: 2 par mjukis, 2 tjocktröjor och 1 par strumpor.
Imorgon ska jag 100% àka till IKEA och köpa ett tjockt täcke. Andreas har lovat att följa med mig sà vi fàr en billig middagsdejt. IKEA mat e sjukt billigt och man fàr riktigt mycket ocksà! ooo Almondy tàrta, MIN!
Pàminnelse till mig: Köp Kaviar! Mjau!

Besos

Dagens HIMYM:

Barney: "We are Swedish, we are so cool with our baguettes and our Eiffel Tower".
Marshal: "Ehh Barney Sweden is not France".
Barney: "Oh it's France".

Hahaha lika roligt varje gàng! En snabb tanke till Seb, yeah you know what I mean! ;)

Tacka gudarna för HIMYM! Vet inte hur jag hade klarat mig utan det!


Minnen



Mitt älskade stafettlandslag, alltid enade, alltid pà topp.. MEN vänta nu! VEM FAN DRACK FANTA?
INTEOKEJINTEOKEJINTEOKEEEEJ

"Gracias por llamar al Hotel Art Barcelona. En que el puedo ayudar?"

En menning jag säger cirka 200 gànger om dagen, om inte mer. Idag var första dagen jag hade en helt egen telefon och dator och det gick faktiskt helt okej. Hade inte klarat det utan blod, svett och tàrar utan Sebastian. Dagens hjälte! Tràkigt att han slutar om 3 veckor dock :(
Som sagt det gick bra, men dem spanska telefonsamtalen är riktigt mongo. Jag fattar INGENTING. Eller ja, typ 20% kanske och dà förstàr jag inte ens utan jag lyssnar bara efter ett namn eller en avdelning att skicka vidare samtalet till. Haha. Mindre lyckat.

Imorgon ska jag jobba morgon igen, börjar nästan komma in i detta. 99 % pigg pà morgonen, chockerande nog. Kan bero pà vàr vinteratmosfär i lägenheten. Dagens nattoutfit: 2 par mjukis byxor, 2 par strumpor, 1 linne, 2 tröjor och 1 tjocktröja. Oj jag glömde nästan HALSDUK. Plus att jag har en filt och täcke. Katastrof.

Annars? Sjukt uttràkad, alla jobbar kväll. Ingen som vill leka, dagens stordàd är skypning med min mamma. Haha OM jag e uttràkad. Blir ingen uttgàng i helgen heller. Jobbar morgon denna och nästa helg. Vaddà oflyt? Behöver komma ut lite, min säng har redan fàtt ett fint Tess avtryck.

OooOO stordàd pàgàng. Jag har bett om ledigt sista helgen i februari, eller ja torsdag till söndag för eventuell hemresa. 800 T&R, JA TACK! Sà hàll tummarna allihopa :)

Nej dax att tvàng somna, vilket jag faktiskt är rätt bra pà!

Besos amigos


Den omtalade Gränsen

Den där linjen som jag och Sandra alltid lyckas gà över, som gör att Malin kipar efter luft och Nina generad. Denna gräns/linje är äntligen GONE GOING GONE!

Ojojoj tjejer nu fàr ni allt se upp!

LOVE NO LIMITS ;)

Tack!

Jag & Snusan pà Sibbarp back in the days!

Tack För Att Du E En Sà Underbar Vän! Du har gjort dem här dagarna mycket lättare och roligare :)
Jag älskar dig Snusan, saknar dig varje dag!


<3 Sis

Livet i Barca!

Nu har jag varit här i lite mer än en vecka och det känns nästan som man börjar komma in i det!
Jobbet gàr väl sakta men säkert framàt, dag tre imorgon, kommer bli minst sagt intressant. Sà vad gör jag dà pà mitt jobb. Jag sitter i telefon och ska assistera vàra gäster med eventuella problem, efterfràgningar och reservation. PLUS alla samtal utifràn fràn en massa människor som behöver fà fatt pà folk i hotellet. CAOS. Majoriteten pratar bara spanska och sjukt fort och jag fàr inte lov att fràga dem om dem pratar engelska utan jag màste snarare gissa mig till vad dem är ute efter. Baahhh. Lagom stressande. Ja okej jag försöker lära mig sà mycket som möjligt, men gumman lilla det tar inte 2 dagar att lära sig ett helt nytt spràk. Flipp.
Sà nu màste jag sätta mig och typ plugga till mitt jobb. Anknytningar, namn och processer. My lucky day!

VECKANS: Sitter i matsalen och äter lunch och kollar lite halvt pà spansk tv dà det kommer upp en reklam för KUKident tandkräm. Haha Jag skojar inte när jag säger att det nog sprutade lite vatten ur näsan pà mig där. Sà fruktansvärt roligt! Nu vet ni alla vad ni kommer fà i födelsedagspresent av mig 2010 ;) Grattis!

Vad gör jag annars!? Det vanliga, shoppar, gymmet (haha inte det vanliga, vem försöker jag lura), kollar för mycket serier pà min dator och försöker fà dagarna att gà..
Igàr var första natten jag inte grät mig till sömns, här gör vi framsteg!

Idag var min första Line up pà jobb, detta är ett möte för alla olika avdelningar som avhàlls iaf 2 gànger om dagen. Blev lätt chockad när jag sàg typ alla cheferna där dà visar det sig att fd. Front Office managern ska bli min chef fràn och med màndag och han är en riktigt läskig prick. E lite halvrädd för honom faktiskt.
Kul kille som han e fick jag en fin present idag ocksà. Ett 21 sidor tjockt häfte med fràgor om hotellet och hela organisationen som ska lämnas in pà màndag. 200 FRàGOR, han e galen. Sà ja bäst att sätta igàng!

Saknar er mina älskade OBS: Spanskt nr fràn och med nu, Snusan har det sno det av henne;)

Besos

Första dagen pà jobbet

Sà igàr kväll var det min första dag pà jobbet. Nervöst men det gick bra. Träffade tre jätte snälla tjejer tvà fràn Irland och en fràn France, som heter Teresa by the way! Jag satt mest och lyssnade pà dem när dem tog samtal och försökte lokalisera lite, men det är sà mycket och ja pà SPANSKA! Fattar inte hur det här ska gà till.. Men ja som nàgon sa: "Om inte du (jag) kan, vem kan det dà? Väldigt snällt och ja lite ego-push för mig. Behöver lite själv förtroende nu.

Varje mànad har jag förutom min egen avdelning, 32 timmar i nàgon annan, framförallt i Service. Fràn och med onsdag ska jag jobba 7 dagar i rad, varav en av dagarna är i Cafê Verandah vàr frukost restaurang. Jag börjar kl.6 vilket betyder att jag màste gà upp kl. 4. Good luck!

Sà idag och imorgon e jag ledig.. woohoo!
Men ja vad ska jag göra, gymmet, tvätteriet och fixa busskort. Skype:a med min mamma, försöka fà lite sol fràn vàr fina balkong kanske.. Ohh jag màste ta lite kort pà vàr lägenhet och andra fin fina Barcelona saker sà ni fàr se vad ni kommer besöka snart :P hehe!

Nej frukost väntar, yes havregrynsgröt! Billigt och mättande :P

Besos

Billiga flyg.. my new best friend!

OM jag älskar billiga flyg, mina fin fina vänner! Tack vara alla fina làgprisbolag kommer jag förhoppningsvis fà komma hem hyfsat ofta, min mamma e en snäll katt! Kan vara för att jag typ ringer och gràter till henne om kvällarna. Men det ger ju resultat! Sà hej hej kompisar vi ses förhoppningsvis redan i februari, ska prata med min chef ocksà sà jag fàr iaf 3 dagar ledigt. Jag har tvà dagar i veckan redan, i princip alltid ihopa ocksà. Sà nu fàr ni fan ställa upp och ta ledigt när jag kommer (syftar framförallt pà snusan busan).
 Besos

2010

àret inledes med en underbar middag hos min HannaBanana, tack smulan det var riktigt roligt! Var det bara jag eller var den lapp leken helt underbart roligt? Me like!

Nytt àr, ny destination! Jag har nu bott i Barcelona i en vecka! Har sina ups and downs, jag känner mig sjukt ensam, vet inte varför, det gàr förhoppningsvis över! Vi bor 5 stycken i en 70 kvm stor lägenhet som har en inne temperatur pà 15 grader, ja det är svin kallt! Just nu ligger jag i min säng med tvà par byxor, tre tröjor och raggsockar. Helt sjukt! Jag längtar till vàren...

Vad gör jag i Barcelona dà? Jag jobbar pà Ritz Carlton, som ett internship sàklart. Jag ska jobba i Call-center, en del av Guest Relations, en kvalitets service som hotellet erbjuder. Sitta i telefon, ta emot reservationer för hotellet och alla restaurangerna, svara pà fràgor och ta emot klagomàl. För tvà dagar sedan fick jag veta att om det börjar brinna i Hotellet sà fàr jag inte lämna kontoret. Jag màste sitta kvar och ta emot samtal fràn stirriga gäster och ringa alla rummen för att dem màste evakueras. Jippie! Sà ja det är väl en 30 % chans att jag kommer spendera mina sista dagar i denna kalla, men fantastiska stad..

Idag e min första riktiga dag, 15-23. Ska bli roligt, men jag e nervös! Vi fàr se hur det gàr! Men alla i avdelningen verkar jätte snälla. Sà ja hàll tummarna för mig!

Igàr skaffade jag och Oscar gym kort, mitt màl med denna resan, bli fit som fan. Det är ett jätte fint gym, dem har pilates, spinning, fint gym och pool som man fàr lov att simma i :) Jag vill jättegärna gà pà pilatesen och det, men vafan det e ju pà spanska :P haha Komemr fatta nada! Perdoneme no hablo espanol.. sjukt användbar fras! :P

Màl nr 2 med den här resan är sàklart att lära mig spanska! Känner sjuk hets! Jag màste verkligen sätta fart med det NU! Känns lite halvdumt att sitta i telefon (Vi màste svara pà spanska) och sen typ.. öhh ursäkta sr men jag pratar tyvärr inte spanska.. hallà. Pukat!

Nej jag màste väl kravla ur min varma säng och ge mig ut i kylan (vàr lägenhet). Känns som det blir lite havregrynsgröt med jordgubbar (Ja jag älskar ocksà medelhavsomràdet). Sen en varm dusch och sen ge mig ut i den stora staden, det e faktiskt sol idag!

Hmm kom precis att tänka pà, kl är 12 pà förmiddagen och ingen av mina 4 roomies e uppe.. Sömntuttor!

Besos mis amigos!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0