Valkommen till Malmo!

12 timmar tills jag beger mig till flygplatsen..

Ar faktiskt inte overtaggad pa att komma hem till kyla och sno nar jag precis spenderat formiddagen pa balkongen i 18 graders varme. Men men e man en bra kompis sa far man ju komma hem och rora runt i grytan lite. Samtidigt som jag har begravningsplikt pa fredag, usch det kommer bara bli jobbigare an jobbigast.

Pa lordag ar det tydligen dax for dk utgang, tagga tagga tagga brudar.

Oj oj jag kan inte vanta till att aka hem..

Watch out Malmo, hall er inomhus cuz I'm back!


Jobb

Herregud vad langsamt den har dagen gar da. Vi har INGENTING att gora, vad gor jag da?
Jag har faktiskt suttit och klurrat med stipendieansokningar, eftersom CSN inte racker till, dem hojer skolavgifterna och jag ar en bigspender.se. Har fylt i alla papperna och kom faktiskt fram till att jag har gjort ratt mycket i mitt korta liv.

1. Jobbade  tva sommrar som typ 13-14 aring som jordgubbsplockare och butiksforsaljare i en lantbutik som heter Fridhem i hollviken.

2. Praktiserade och jobbade pa Bejoken i Malmo nagra sommrar och skollov. Bejoken saljer elektroteknik komponenter som jag har 0 intresse av. Jag satt i Receptionen och pa ekonomiavdelningen som assistent. Hyfsat viktigt och ointressant arbete for en 15 aring.

3. Hjalpte till pa mammas jobb med att stada 4 kvallar i veckan under 3:dje aret i gymnasiet.

4. Jobbade en sommar pa Ribbans Kiosk, salde glass, gatukoket och minigolfande. Sjukt roligt men jag jobbade 24/7 och varje dag det var fint vader. OM jag var vit efter den sommaren. 

5. Hade ett inhoppar jobb pa Hemtjansten Krocksback/Holma, varsta omradet i Malmo. Tjannade lite extra pengar men under mycket angest. Anda hojdpunkten var att jobba med CarroFlarro.

6. 1 1/2 ar pa Bk pa Kastrup. Roligaste tiden i mitt liv, jobbade som fan men guud va roligt vi hade det. Kan sakna det ibland, bade jobbet och manniskorna.

7. KokPit, ocksa Kastrup, 1 ar med valdigt mycket drama och dampanfall. Tacka gudarna att jag hade Snusan, we rocked. 

8. Reseledarutbildning i alperna. Sjuakste veckan i mitt liv ansalange.

9. Hade 3 dagar pa Restaurang Bloom in the park i Malmo. Sjukt intressant men jag var tyvarr inte jatte motiverad. Hade kunnat vara dar mer, men ja 3 veckors jullov, man har annat att gora :P

10. Gar i skolan i Schweiz... overkligt i sig.

11. Praktiserar 6 manader i Barcelona, Spanien. How lucky am I? 

Det kanns som om jag har glomt nagot? Paminn mig!!

OMGDen här underbara mannen (läs: sexgud) bor pà mitt hotell!
Igàr gick jag upp för att leverera ett paket till hans rum, hade ingen anning att han bodde där by the way, och han öppnar utan tröja pà. Jag trodde jag hade dött och hamnat i himmlen!
Jag tog det som en liten tröst present, detta va verkligen höjdpunkten pà min vecka, eller ja kanske t.o.m mànad.

Tack tack TACK

En magikers dagbok

När vi har ett màl i livet kan det vara ett bättre eller sämre màl, beroende pà vägen vi väljer för att uppnà det.

MinnenDen här màste ju bara upp sà här dagen efter Palmis stora 22 àrs fest!

Alla har vi varit fjortisar men fan vet om vi inte var en klass föR oss själva.. Nej jo Snus var där, det är hon som tar bilden ;)


Tack

Vill bara säga tack till alla som har stöttat mig dessa senaste dagarna, det har verkligen hjälpt mig jätte mycket och jag uppskattar det sà, sà mycket!

Anna Bina: Känns skönt att ha familjen som ringer och pratar med en, pratar om glada minnen och ger en bra tips pà att somna under kvällar som är extra jobbiga. Jag längtar tills vi träffas igen även om det kommer vara pà ett jobbigt tillfälle sà kommer det kännas bättre att ah dig vid min sida älskade Kusin.

Mamma&Pappa: sàklart, som ringer mig flera gànger om dagen för att höra hur det är med mig och som ger mig lite pengar och tvingar mig att gà ut bara för att jag inte ska ligga hemma och mà dàligt. Jag vet att ni gör allt för mig och jag hade gjort allt för att vara hemma hos er nu.

Call Canter tjejerna: ni har varit helt fantastiska dem här dagarna. Verkligen tagit hand om mig och sett till mina behov föra era egna. Jag blev ärligt förvànad över hur genuint ni kände för mig, jag tror vi kommer bli riktigt bra vänner. Tack för all stöd och hjälp!

HannaBanana: Kände verkligen att du tänkte och sörjde för mig, tack för dina tankar och omsorj. Har saknat dig jätte mycket och du är inte alls den som är "minst" vän med mig.. pss! Snarare en av dem bästa <3

Jonas: Du har sà lätt för att fà mig att mà bättre, tack för att du är min vän, du är nog den som förstàr och känner mig bäst av alla. Jag uppskattar verkligen dig!

Snusan Busan: Vem om inte du fàr mig till att börja asgarva inom 1 minut i samtalet? Du är helt fantastisk, som en riktig syster för mig. Du ställer alltid upp och är alltid den första som ringer! Jag saknar dig varje dag! Och för min del fàr du bestämma middag varje dag ;) Jag älskar dig!

Roomies: Lite konstig stämning men jag vet att ni finns däR om jag behöver hjälp, stöd eller vill prata. änglen David som sàg mig brista i gràt när pappa ringde och sa att farmor gàtt bort och inom fem minuter ställer han ner en Ben&Jerrys framför mig.

Mollebolle: Du ringer och ringer och jag hinner aldrig svara. Vet att du finns där för mig, det betyder allt för mig. Jag saknar dig!

Ivana: Tack för shopping terapi och fyllesms! (Och Mc D förstàs), när blir det starbucks? Tisdag? Girlsnight out! <3

Texts from last night

1. 

understand Curling. That high.


2.
 

7 days without vaginal penetration. Im pretty sure it's grown over.

Do you realize that if your cunt was a missing person it would be assumed dead?

3.

So after we got done with our cardiac arrest patient, I thought how awesome would it be to hook up the defibrillator pads to cook a burrito.

dude... how have they not drug tested you yet?


4.

you were watching a documentary about sharks and wouldn't stop stroking my legs and whispering "what if they could walk?"

5.

So about class tomorrow..... i,ll be there. But I may be still a bit drink and wearing a suit. I'll explain when I get there.

6.

defrosting a beer in the microwave. no sparks so far.


Basta hemsidan om du vill komma pa battre humor: www.textsfromlastnight.com!
Jag hade latt kunnat skickat in typ 70 % av alla inlagg! Haha

 


5 dagar

5 dagar till hemresa..
6 dagar till begravningen..

Pa fredag ska vi ha begravningen for farmor, sorry snusan blir ingen dk utgang, jag har dock blivit bjuden till din mormor pa kalas sa vi kan dricka grattis :P Med farmor i tanken forstas. Kom precis pa att jag inte ens vet var begravningen kommer att hallas, i kyrkan eller i kapellet? Jag hoppas i Limhamns Kyrka, dem kapellen ar sjukt obehagliga, jag kan nog konstatera att jag hatar dem. Morka, deppiga och hemska, tror inte vi behover bli mer deppiga faktiskt. Vi har ingen prast heller eftersom pappa fick hetsa pa begravningen sa jag kan vara med, men enligt honom sa loser det sig, finns sjukt manga praster i sverige tydligen :P

Jag har fatt nagra extra dagar ledig nu pga. dodsfallet sa jag kommer stanna hemma till onsdag, mamma forsoker anda min flygbiljett.. mer lektid!

Pussas

Terapi

Igar var jag ledig, dock hade vi personal mote kl. 14.00 pa hotellet, iaf en anledning att ga upp ur sangen den dagen. Efetr motet drog Patricia med mig pa en runda terapi i ett sjukt stort kopcentrum som jag aldrig varit i forr.
Oj oj oj jag handlade som ett mongo, har lite angest idag faktiskt. Kan erkanna ett daligt kop. Kopte kostym byxor fran H&M, har haft p mig dem i 2 timmar och dem ar redan forstora. Ni vet sadana som bara tojer och tojer sig tills du star i ett talt. Inte Okej.
Annars blev det ett par skor, hittade SJUKT manga fler dock. Hej Mamma! En vaska, 1 apr byxor, shorts (skit coola ljusblaa), en troja, flipflops och en zebra randig handduk. Nagot mer? Hmm. Tror det var allt, later inte sa mycket nu, kanske blir en runda till idag da? Eller ja jag sak ut, har lovat Ivana att ga pa skoshopping med henne. Det har kommer inte sluta bra.

Igar kvall lackade jag och Oscar ut totalt. Det ar ingen forutom vi som gor nagot dar hemma, koket ar i konstant kaos sa igar delade vi upp alla tallrikar, glas och bestick sa man latt kan se vem det ar som itne haller ordning. Dagisverksamhet.se! Tvinagde Marcel att grabbarna skulle stada lagenheten idag ocksa, kande att jag kunde skylla lite pa min deppighet och han sa att han skulle gora det, men ja upp till bevis nar jag kommer hem.

Besos Guapos

All by myself...... don't wanna be all by myself anymore!

Hittade denna underbara bilden fràn när jag var hemma i December. En klassisk Tessan&Snusan bild!
Dunka mig guul & blàà!

Saknar dig! Vi hörs imorgon snusfläcken pà min kudde ;)

En làng natt

Kändes som om det aldrig skulle bli ljust.. jag kunde verkligen inte somna igàr eller ja inatt. Jag provade allt, film, Ipod, varm mjölk. Inget fungerade.

Har ni ocksà upplevt det när ni har förlorat nàgon eller när nàgot annat har gjort er riktigt ledsna, att man finner sig själv stirrandes ut i tomma intet. Och när man väl inser det sà undrar man hur länge har jag stàtt, suttit eller legat här egentligen? Hände mig flera gànger igàr, pà jobb, pà bussen (missade nästan min hàllplats) och i min säng. Jag vaknade till av att min telfon ringde och att min dator dog.

Jag är inte taggad pà att gà till jobb nu... usch den här dagen kommer bli svinlàng. Jag màr sjukt illa, har en fin huvudvärk och har sovit max 30 minuter. HEJA! Jag är iaf ledig imorgon, vet inte om det är bra eller dàligt dock.

MIn fina kusin Anna ringde igàr, det var skönt att prata med henne. Hon sa att hon ahde hittat min önskelista fràn 1999 hemma hos farmor och sagt att hon och pappa hade dött av skratt. Jag lixom bara HEEYY, tufft och mobba en 11 àrings stavningsfel :P
Pappa ahde även hittat en teckning som jag ahde gjort där jag ocksà hade skrivit mitt namn själv för första gàngen, daterad och allt. Mamma ska rama in den hemma hos oss nu.

Jag kan inte förstà att du är borta, detta är bara en väldigt hemsk och jobbig dröm.


Best I'll ever be..

I miss you
I miss being overwhelmed by you
And I need rescue
I think I'm fading away
But I keep thinking that you'll wake me up with a whisper in my ear
I keep hoping that you'll sneak in my room

So I wait and I wait
And I run old scenes through my tired head
Of the days we laid by the school and said forever
Was that the best I'll ever be

I miss you
I miss talking all night long with you
And I need this to find a way to your home
My love can you hear me
Have I been hoping loud enough, wishing hard enough
Can you see me when I'm asleep all alone - alone

So I wait and I wait
And I run myself in the same old circles
I sit and I stare
And I run old scenes through my tired head
Of the days that we laid by the school and said forever
Was that the best I'll ever be

Can't keep my hands from shaking
Stumbling through the wreckage again
But you're gone

...

No I can't forget this evening
Or your face as you were leaving
But I guess that's just the way the story goes
I can't live without you....

En av dem värsta dagarna i mitt liv, jag kan inte förstà att du är borta.
Jag pratade med dig för tvà dagar sedan och nu finns du inte mer.
Du lovade att vi skulle ses om nàgra dagar.
Det är sà orättvist, hela familjen är samlad i Sverige,
alla har nàgon som hàller ens hand och tröstar en.
Utom jag..
Jag är helt ensam flera hundratals mil bort och jag har ingen.
Det är inte rättvist.

Vila i Frid FarmorJag älskar dig!
Jag hoppas du somnade in fint utan nàgot lidande. Du lämnar ett stort tomrum efter dig.

Tisdag

Var tvungen att vakna tidigare idag, spanska kl. 11.00 och sedan 3 timmars chill tajm innan jag borjade jobb kl. 15.00.

Spanskan var intressant imorse, kanner mig riktigt smart pa dem lektionerna. Alskar att ha lektion med ryssar och Hollandare, dem kan ju verkligen inte uttala naaagonting. Haha mongon. Tacka gudarna for vara svenska RRRrrr.

Okej 3 timmar att chilla away sa jag begav mig sjalvklart till Starbucks pa Maremagnum, cheescake och 2 double espressos. Mjau! Slutade med att jag har typ 20 sidor kavr i min bok.. OM jag ska lasa resten pa jobb! Yes baby!

Jobb slapar sig fram, vet inte varfor har lite ag mot typ alla jag jobbar med, dem gor en massa fel hela tiden och tar inte ansvar for nagot utan bara skyller pa nagon anna. Trott, vill vara ledig nu!!!

Vid floden Piedra satte jag min ned och grat

For varje minut, for varje sekund, vaxte min karlek och forvandlade mig. Jag hade aterfatt min tro pa framtiden, och bit for bit var jag pa vag att aterfa min tro pa sanningen.

Bolt


Har ni sett Bolt? Inte? Haha ni màste se den iaf dem delarna med duvorna i. Haha klockrena!

Farmor

Pratade med min farmor igen och önskade henne en fin alla hjärtans dag! Sa att jag saknade henne och att vi ses snart. Guud va jobbigt, hon lät verkligen helt orkeslös. Pappa hade fràgat henne rakt ut om hon inte ville leva mer men hon svarade att hon ville leva för att jag snart ska komma hem. Jag kan bara inte sluta gràta nu. Fan jag vill bara àka hem..

Valentines Day

Vilken piss dag, man blir ju bara deppig.

Hjärtan (00053)
Tankar till min familj och underbara vänner!
11 dagar till jag fàr träffa mitt älskade stafettlandslag igen! Kan ni förstà att det har gàtt 2 mànader redan? Jag fattar ingenting.
Hade jag varit hemma idag sà hade vi varit ute pà middag ikväll. Kan tänka mig Perskrog, fondue och a hole lot of Banansàs. :) Ja självklart nàgra flaskor vin ocksà och som final en fin bananasplit. Ja jag gillar banan, banan e gott! 
En deppig dag som kommer tillbringas pà jobb, lika bra. Annars hade jag nog bara legat hemma och tyckt synd om mig själv:P

Besos och kärlek till er alla! Tänker pà er!

Vad fan hande igar egentligen?

Vill jag ens veta?

Farmor

Min alskade farmor har blivit riktigt dalig dem senaste dagarna och det suger verkligen att vara sa langt ifran henne och verkligen inte kunna vara hos henne. 11 dagar till jag kommer hem, jag hoppas bara hon inte slapper taget innan dess. Detta ar verkligen jatte jobbigt for mig, kanner mig totalt maktlos. Pappa sa att man kan marka att hon har slappt taget. Att hon inte direkt vill mer. Mamma fick sitta med henne en timme igar bara for att farmor skulle ata lite kram. Det gor mig sa ledsen ocksa att inte Fredde och Anna aker och hjalper henne, dem har iaf mojligheten till det. Sjalv kan jag inte gora annant an att ringa henne och saga att jag alskar henne. Vilket jag ska gora varje dag tills jag aker hem.

Jag alskar dig farmor! Te quiero Abuela!

Jag ar inte lycklig

Vad som intresserad mig i livet ar nyfikenheten och utmaningarna, den goda striden med dess segrar och nederlag. Jag har manga arr, men jag bar ocksa med mig ogonblick som aldrig skulle agt rum om jag inte hade vagat ga utanfor mina granser.

Jag ar inte lycklig

Vad som intresserad mig i livet ar nyfikenheten och utmaningarna, den goda striden med dess segrar och nederlag. Jag har manga arr, men jag bar ocksa med mig ogonblick som aldrig skulle agt rum om jag inte hade vagat ga utanfor mina granser.

En helt vanlig Fredag kvall

Oj oj oj igar var inte okej, jag sitter seriost pa jobb, klockan ar 5 pa eftermiddagen och jag ar fortfarande full. Det har ar helt sjukt. Jag hade en myspys dag igar. Jag gick till banken och hamtade ut mitt bankkort, med pengar pa. Ja jag gick och shoppade :P haha. Tog en promenad i solen och satt pa starbucks och laste min bok i typ 3 timmar. aaa cheescake ar lycka i kakform.

Seeeeen gick det utfor. Jag kan inte leka med Ivana mer, vi hetsar varandra til ldrickande jag blev snorfull. Forfest hos Ivana och c/o sedan akte vi till Hyde. Seeen har ja gingen anning forutom 1. Jag oc hJesper spenderade halva natten/morgonen hos polisen (vi blev tydligen ranade och jag kommer inte ihag detta :S) 2. Jag pratade med Jonas. Jag ar sa javla pinsam, ta mitt simkort och slang det at helvete nar jag oppnar forsta olen. Bakfylleangest pa max. Forlat Jonas for att jag ar en jobbig javel, but you know me. Nar alkoholen kommer in gar forstandet ut. Du far ringa mig nar du vill inatt som hamd, men jag vill ha funfacts annars e det inte kul. ;)

Saa ja 6 timmar till pa jobb sen kommer david fa bara mig hem! Haha sucker!

By the way: Ringde Oscar precis for att han aldrig kom hem igar/idag. Han har ingen anning om vart han ar och han ar snorfull fortfarande. Lyckat!!

Alkemisten

Gud har beskrivit den stig pà jorden
som varje människa har att följa.
Det är bara för dig att läsa vad han har skrivit.

Castle Super Bowl Slumber Party

Söndag natt spelades Super Bowl, men av den enkla anledningen att vi är pà andra sidan jorden sà visades den pà natten mellan Söndag och Màndag.

Vaknade lagom bakis pà Söndag förmiddag och spenderade hela dagen pà balkongen i solskenet. Mjau! Kl. 19.00 drog jag mig hem till Ivana, Shuan och Jesper och sedan vidare till TP efter typ 1 miljon klädbyten :P
11 pers in i en minibus och vi drog iväg, vi körde längre och längre ut ifràn Barca och körde förbi minst 10 McD utan att stanna. Bussen börjar stiga uppför ett litet berg och tillsslut stannar vi utanför ett litet slott.
Sàg rätt fattigt ut utifràn men inne, WOW säger jag bara. Minst 20 sovrum, flera vardagsrum och x antal badrum, biljardrum, sexrum och ja jag sa SEXRUM haha sjukt ball. Vi fick en rundvarndring av Logan och inne i ett av förràden hittade vi flera skit stora burar, typ människo/björn burar, creepy.
Vi värmde upp inför kvällen med nàgra omgàngar biljard, kan erkänna att jag var sjukt grym. Senare blev det grillning ute pà gàrden, myspys runt brasan och middag. MUMS SUper Bowl middag: Chicken wings (vilket jag egentligen inte gillar, ni vet äta med händerna är inte min grej, men dem här var svingoda), Tortilla chips, chili, bluecheese sàs och gratäng. Mumsfilibaba. Och en Massa massa öl och sangria. Det är inte psykiskt bra att ha en drick sà mycket ni kan fest, shit man kan ju verkligen inte sluta.
Match dax och 50 pers kurrar ihop sig i dem olika vardagsrummen, 5 tv apaprater är igàng och humöret är pà topp. Kan nog erkänna att jag och Ivana inte var jätte insatta, vi hejade pà det laget med snyggast outfit.. Ja the saints med sina guldiga hjälmar och leggins, dah! Vilken tur at tdem vann ocksà :) hehe!
Underbar fest med underbara människor. Festen slutade inte förens 13.00 màndag, snacka om sliten igàr. Blev lite chockad när jag vaknade upp efter en 2 timmars nap, öppnar ögonen och ser Jesper bredvid mig, lyfter huvudet och ser Ricky och en annan tjej. Panik... Kollar ner, yes jag har alla mina kläder pà mig. Haha! Jobbig stämning annars. Runt 1 tiden planerade vi att dra hem, men vi var alldeles föR sletna sà vi fyra svenskar gick och la oss och spoonade i tvà soffor i tvà timmar och nàgra gulliga själar kom och la täcken pà oss medan vi sov, sààà gulligt. 
Här kommer nàgra fà bilder fràn söndagen:Shuan och Jesper leker lite i sexrummet, Jesper var lite dum sà vi lät honom hänga där ett tag!Ivana hittade sin leksak, hon la sig dock snabbt ifràn sig den när jag drog kommentaren: Undrar vad folk har gjort med den innan dig. Haha.Shaun e vàr lilla dogge.. Han gillade det som fan! :)Biljardrummet.. Sà bra jag var!Jesper och Shaun satt vid brasan och väntade pà tomten...

Dessa bilder var tagna i början av kvällen, resten av bilderna är sekretesbelagda pàgrund av känsliga tittare!

Underbar kväll!
Tack till Ivana, Shuan, Jesper, Ricky, Logan m.fl. <3<3<3


Vägar

Vägen är inte förevigt. Det är en välsignelse att gà den en tid, men en dag kommer den att ta slut. Var därför alltid beredd att ta förväl.

Texts from last night

I was doing the dishes wondering what was with all the tiny little cups, but then I remembered that some people drink things other than huge mixed drinks and big cups of water the next day.

Green DayEfter en tvà, tre öl igàr sà kom jag och Ivana fram till att vi hade en gemensam kärlek - Green Day!

Dock fick det henne att tänka pà Trelleborg, hennes hemby. Jag kan väl säga att Trellehula e nog det sista jag tänker pà när jag hör Green Days fantastiska làtar. Möjligtvis tänker jag pà Götet, när jag sàg dem live. Men mest av allt tänker jag pà min pappa. Green Day är en av dem sakerna vi har tillsammans bortsett fràn Vänner sàklart. Innan jag àkte till Barca köpte han Green Days tvà senaste skivor till mig och jag har inte ens lyssnat pà dem än, skit dàligt. Ska ta tag i mig själv och lyssna pà dem idag eller imorgon.

Te quiero Green Day!

En lördagkväll

Lördag underbara lördag.
Igàr lekte jag med Ivana, vi bestämde oss för att gà ut och ta en fika och se vad kvällen hade att erbjuda oss. Istället för fika blev det istälelt Mc D och sedan TP. Haha. Det var jätte roligt och vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, skit trevligt att bara vara ute vi tvà. Vi tog nàgra öl pà TP och sedan kom Shuan och Logan. Det blev även en kort sväng inom Chupitos för jag behövde hämta ut pengar och vi kan ju inte bara gà förbi. En boy scout och nàgot annat sötsliskit med Non stop pà, thats my kind of shots. 

Vi drog sedan vidare till Queens Sec, en öl till och satt och snackade, väntandes pà att Logan skulle sälja biljetter till ikväll "Super Bowl Slumber Party". Sen blev det fest hemma hos Logan och hans Sambo Karin. Sjukt trevligt med hur mycket människor som helst, by the way sà har dem typ världens största lägenhet. Insane. Mitt pà La Rambla ocksà. Inte rättvist. 

Vaknade imorse runt kl. 1 tiden med solen i ansiktet och en värkande arm. Logan bet mig igàr, skit hàrt i min arm och nu känns det som om jag har fàtt en stelkrampsspruta eller nàgot liknande. Bör pàpekas att detta var första gàngen jag träffar killen. Mongo :) 

Besos Guapos


Alkemisten

Här finns hela hemligheten. Om du är uppmärksam pà nuet kommer du att kunna förändra det till det bättre.


Room Service

Igàr var min 8 morgon irad och jag jobbade i Room Service för andra gàngen.
Room Service är faktiskt riktigt roligt, förstàr varför Oscar gillar det.
Jag fick t.o.m mina egna nycklar (som öppanr ALLA dörrar i hela hotellet).. Maktgalenheten blev större och större! Haha nej men dte var faktiskt skit roligt att gà runt själv ocksà. kändes som dem litade pà mig, vanligtvis fàr inte praktikanterna göra ett skit, mest leka skugga till den ordinarie personalen. I ROCK!

Igàr var även davids första dag i Room Service, han tyckte det var roligt. Skönt
Jag träffade även vàra tre nya praktikanter i Call Center och jag gillade ingen av den, sjukt dryga, tràkiga och korkade. ààà skjut mig! 

Besos 

Ljusets Krigare

Att fira en triumf har sedan urminnes tider varit en del av livsritualen: firandet är en passagerit.

MinnenSà här glad var jag pà min 20 àrs dag! Vilken jävla fest by the way, kommer ni ihàg? Inte? BRA :D
Känns som det inte kommer bli sà mànga sàdana glada tillställningar mer, en är dock redan inplanerad den 17 Juli. Vet att nàgra av er fjollor planerat att àka till USA dà. Lika bra mer mat och dryck till oss andra :P SUCKERS!

(Haha ser ni min mongo bränna under armarna? Det var inte heelt genomtänkt)

Dagens HIMYM

Barney: So Marshall this olive theory based on you and Lily.
Marshall: Yeahh.
Barney: You hate olives, Lily loves them, you can't stand them.
Marshall: Yeahh I hate olives.
Barney: Two weeks ago Spanish bar on 79th street, dish of olives ,you had some, (head movement) WHADDUP?


Haha klockren!
HIMYM's pilot avsnitt, tack Jonas för pàminnelsen! Kommer ihàg första gàngen jag sàg det. Kan ärligt säga att jag spolade tillbaka och kollade pà den delen HUR mànga gànger som helst!

Besos Guapos

Johan Glans

Jag kollade pa Johan Glans World tour of Skane igar. Haha Lojligt rolig. Har ni inte sett den an sa se den! I timmes konstant skrattande! Varning for magont :) Latt vart det dock!

Besos

Segraren star ensam

Nar manniskor borjar reflektera over de beslut de maste fatta brukar de for det mesta avsta - det kravs stort mod att vaga ta vissa steg.

Spansk Lektioner

Igar eftermiddag efter jobb hade jag min forsta spansk lektion. Skamt!
Vi var ungefar 15 interns i en av moteslokalerna och en kvinna fran Human Resorces skulle lara oss spanska. 1. Hon ar inte utbildad hon rakar bara vara spansk. 2. Lektionen var om alfabetet och siffrorna. Kandes kanske ltie val basic. Men men, jag och min kollega blev tillfragade i slutet av lektionen om vi inte var intresserade av en hogre niva. Score, kande mig asgrym pa spanska i just det ogonblicket, det gick dock ratt snabbt over igen :P haha!

Sa nu blir det spaska en gang i veckan, far se om dem kanske startar en pre-intermediate grupp ocksa sa man far utvecklas lite. Jag ar lite forbi el gato, un perro stadiet..

Ciao presiosas!

Bye Bye Sebastian

Igar var det hejda fika for Sebastian efter jobb. Det blev ett Creperie precis runt hornan fran hotellet. Skit coolt stalle, jag har inte sett det fortut. Dem har en gammal dubbeldackar buss inne i restaurangen som har blivit omgjord till sjalva koket och dukarna ar stora papper och du far kritor pa bordet sa du kan sitta och rita. Frackt faktiskt, om ni kommer och halsar pa ska vi latt ga dit.

Jag hade bara 30 minuter pa mig att fika sa jag och Natalia delade pa en Crepe med banan och choklad. Mums. EN cafe con leche slank ocksa ner, behovde lite energi efter en laang dag pa jobbet.

Imorgon aker Sebastian tillbaka till Tyskland, trakigt. Han ar jatterolig att jobba med och han har hjalpt mig jatte mycket. Han kommer bli saknad! Good Luck in the future Seby, I will miss you! Lets keep in touch! (Facebook) ;)

Besos

Super Bowl Sunday

Pa Sondag ar det Super Bowl, inte for att jag ar direkt intresserad men det ar en super stor fest da som det ar mycket mojligt att jag kommer ga pa.

Festen halls i ett slott dar man kan ta del av en stor BBQ och en massa ol och sangria. Eftersom vi ar i en liten annan tidszon an USA sa ar detta under natten mellan Sondag och mandag och det ar faktiskt ett slumberparty och det kommer finnas sangar till forfogande, tror inte jatte manga kommer sova i dem dock. For underhallningens skull har dem ocksa hyrt in nagra stippor for att latt pa stammningen. Later som en riktig killfest, Football, Ol och strippor... OM jag ska ga dit :) Vi maste betala 40 Euro for biljetterna men det kan det vara vart med fri boose och mat. Sa vem vill folja med?

Besos
 Guapos
 

Solsken

Igar var en fantastisk var dag (haha Sverige bor) sa efter jobb drog jag med mig Shaun ut pa en promenad. Vi gick ner mot hamnen och tog en runda inne pa shoppingcentrat MareMagnum. Utan att kopa nagot, hor och hapna. Det blev dock pommes med mjukglass pa Mc D. Mums. OCH dem har ett Ben & Jerrys café dar. Alltid bra att veta! Mjau. 

Efter var utflykt kollade vi pa Disneys nya "Prinsessan & Grodan", katastrof. Alldeles for puttinuttigt, jag vill ha humor a la "Kejsarens nya stil". Var orginal plan var faktiskt att ga pa bio och se Avatar, men den biografen vi gick till visade bara filmer dubbade till spanska. Och vi hade ingen energi till att ta oss genom halva stan for att komma till den enda biografen med filmer pa orginalsprak. Sa ja det blev Shuans soffa, Pepsi och solrosfron.

Shuan ar en hejare pa att laga mat, han har jobbat som kock i 1.5 ar, sa igar blev det korvstroganoff med ris och jag var forsokskanin. Sjukt gott var det! Mums!

Efter en fartfyld dag var jag helt dod nar jag kom hem, mottes dock av Oscar i dorren som halvt panikslagen skrek att han behovde sasong 4 (HIMYM). Haha han ar helt besatt nu, han satt seriost igar och disskuterade med sin van over Skype att jag brode komma hem sa han kunde fa fjarde sasongen och om inte vilka internetsidor han kunde hitta dem pa. Haha Jag drar ner honom i fordarvet.

Besos

Segraren star ensam

Jag behovde vingarna.
De visar oss fantasins andlosa horisonter,
tar oss till vara drommar och for oss till avlagsna platser.
Vingarna later oss lara kanna vara likars ursprung,
och later oss komma till nya insikter.


MinnenEn sommar natt med grillning och bag in box hemma hos Sara innan hon flyttade till Holland. Kan nog erkänna att detta var en av dem sjukaste kvällarna i mitt liv. Jag + Snusan + Bâg in da box = GALEN KVäLL!
Som ni ser var vi redan i "ohh fan va coolt att göra foliehattar" - stadiet innan det ens var mörkt. Och Ja vi hade även pà oss hattarna när vi gick ut den kvällen, behöver jag säga att vi inte hookade med jätte mànga ;)
En sommarnatt som slutar med syrrorna skràlandes Fridas "Jag ska dunka dig gul och blà" för full hals, gàendes hem fràn Chokladfabriken kl. 4 pà morgonen.

Idag är vàrt förhàllande annorlunda, vi hörs mest av pà fyllan eller i bakfylleàngestens dimma. Men kärleken är fortfarande lika stor och jag saknar dig varje dag och varje minut jag är ifràn dig!

Te quiero mi hermana <3

Haagen - DazsJag har inte direkt atit Haagen-Dazs innan igar, jag har varit forblindad av det fantastiska undret, Ben & Jerry's. Men sedan dem inte har B&J i min mataffar sa bestammde jaa mig for att prova HD. Kan glatt konstatera att jag blev positivt overraskad. Deras Strawberry Cheescake glass var gudagod. Mums. Valdigt jamforbar med B&J's glass Piece of cake!

PROVA!

Ljusets krigare

Krigaren har ocksa minnen,
men han kan skilja pa anvandbart och onodigt:
han kastar de kanslomassiga braten.
Han haller pa att forandras
och han vill att kanslorna foljer med honom.

Andreas

Andres har lamnat var lagenhet med stort tomrum. Jag kom hem igar och alla hans saker var borta, forutom en tom Sfera pase som jag antar att han lamnade bara for min skull sa jag skulle fa slanga den, gulligt. Jag har inte hort ett ord fran honom, jag vet inte vart han bor, inte ens ett hejda brev.. Snyft

Jag far nog ringa honom ikvall och fraga om vi ska leka pa lordag.

Major utgang pa lordag by the way, har tvingat Shaun att vi ska ga ut, han bolar dock over att han ar sjuk. Vi far val se pa lordag, precis som om han skulle banga utgang pagrund av forkylning. Negativt.

Besos

JobbKort

Jag fick mitt employeecard for nagra dagar sedan, assa jag kan bara inte se bra ut pa bilder. Jag har nagon form av spell pa mig som gor att alla kameror hatar mig och demolerar mitt utseende. Pa nagont konstigt vis ser det ut som om jag e halvpolsk/halvkines pa min bild. Sa sluta klaga pa mig nar jag gor fula miner pa alla era bilder, jag gor det for er egen skull, jag kommer ju se mongo ut i vilket fall som helst. 

Fred ut! (Hur sager man det pa spanska?)


Lat

Jag har blivit sa lat, och alldeles for sockerberoende dem senaste dagarna. BAH! Jag maste ga och kopa ett nytt gymkort for denna manaden och komma igang lite igen. Sjukt besviken pa mig sjalv, samtidigt som jag inte riktigt orkar. Morgonpassen borjar slita pa mig. Men efter idag sa e det bara 3 morgonpass kvar och 2 dagars ledighet.

Igar kom jag hem till en fardig middag pa bordet, underbara David. Hamburgare mexican style, hemmagjorda saklart. Han hade gjort en egen sas av lok, tomat, ketchup och nagon mexiansk sas han tagit med hemifran. SJUKT gott :) Igar var en riktigt latdag, jag laste ut Twilight. 4 dagar ar anda starkt jobbat tycker jag, kollade how I met your mother och at glass. MmM Strawberry cheescke glass e bara bast!

Idag blir det forhoppningsvis lagad middag igen, har en playdate med Shaun och han har lovat att laga middag. :)

Idag borjade jag lasa Stieg Larssons man som hatar kvinnor aven om jag redan har sett filmen, men vadda. Blev lite chockad nar jag hittade den i affaren och vet ni vad dem har satt som engelsktitel? The girl with the dragon tatoo.. Vad har det med saken att gora. Men that hates women hade varit mycket mer effektfullt, enligt min menning.

Sitter pa jobb, tiden har gatt hyfsat fort denna morgon, redan 10.00. Vi far se om jag hinner med nagra fler inlagg under dagen!

Saknar er!

Besos

Segraren star ensam

Vi ar alla en del av den gudomliga gnistan.
Vi har alla ett syfte i skapelsen, det syftet ar karlek.
Vakna, vakna upp till denna karlek.
Det som ligger bakom oss ska inte komma tillbaka.
Det som ligger framfor oss master erkannas.


Ljusets Krigare

Darfor ar de ljusets krigare. Darfor att de gor fel. Darfor att de fragar. Darfor att de fortsatter soka efter en menning. Och till slut kommer att finna den.

Drama

Oj oj OJ! Drama pa jobb, och det handlar inte om, jag ar exalterad.

Drama 1. Hade en valdigt onykter kollega och hennes kompis fran Housekeeping som stormade in pa hotellet kl. 4 pa morgonen haromdagen svin fulla for att besoka housekeeping killens syster som bor pa hotellet. Dock gick dem in genom personalingangen och security sag dem. Han ringer till Nattmanagern som blir lack och gar upp till rummet och slanger ut dem eftersom 1, man far inte vara pa hotellet om man inte jobbar och 2. dem var typ medvetslosa sa fulla dem var. Morgonen efter kommer Front-office managern in till oss och ber om min kollegas telefonnummer, fullstandiga namn osv. Vi fattade ingenting, sen visar det sig att hon skulle fa en skriftlig varning som skickas till skolan, alla chefer och the General Manager och att hon maste stanna i CallCenter, och inte byta avdelning som hon egentligen var lovad. Kaos. Och som gradde pa moset sa kom hon inte till jobb igar nar hon skulle vara i RoomService, vi var tvugna att ringa till henne och tvinga henne att komma in. Dock skickade dem hem henne eftersom hon var sa sjukt sliten. Mongo. Jag vill inte vara här när var chef kommer tillbaka fran sin semester. Han e vrang i vanliga fall, nu kommer han fa fetedamp!

Drama 2. Vi har en ny intern som varit har i 1 vecka kanske och hon vill redan byta eftersom var underbara chef skallde ut henne for att hon ringde honom om ett meddelande kl. 13.10 och han tyckte det var forsent. Annu mindre ville han lyssna pa att dem faktiskt forsokt ringa honom sedan 9 pa morgonen men att han inte svarade. Sa ja nu ar vi en mindre :P Herregud.

Tur man har lite action har sa man inte bli alltfor uttrakad :)

Besos Guapos

Horlurar

Okej jag kopte nya horlurar till min ipod i oktober och dem har redan gatt sonder. Nagot glapp nagonstans i sladden sa det bara sprakar och for oljud. INTE OKEJ. Sa nu maste jag ut idag och kopa nya, jag kan verkligen inte ga till gymmet utan musik, jag ger upp efter typ 3 minuter. Igar hade jag dock med min bok medan jag cyklade. Haha det ser sa sjukt slappt ut. Cyklade anda i 1 timme, men det kandes valdigt chill iaf.

Idag har det faktiskt varit mycket pa jobb. Kanner mig lite stressad :( Bahhh! 1 timme och 20 minuter kvar. Hall ut!

besos

RSS 2.0