No Strings attached

Om det ändå hade varit så lätt..
Var och såg denna underbart roliga film med min vän Tarigh i förra veckan. Sjukt ball och som hämtad ur hans liv för tillfället. Har du inte sett den, se den! Du kommer skratta, försöka dölja att du gråter och känna den här filmen är lite om mig. Jag är 100 % Natalie Portman i denna filmen. Till och med Tarigh sa det efteråt. Iskvinna som inte vill låta sig ha känslor för någon. Haha.. tack, men det känns bra att folk jag inte har känt så länge ändå känner mig så bra.
Efter bion gick vi till Starbucks och flirtade lite med William som jobbar där, ja vi båda flirtade, IF you know what I mean.
När vi väl satt i taxin och skulle åka hem så råkade vi ta en sväng inom the Belgian Café som är en fin bar i Intercontinental Hotell. En bar fylld med Testosteron, Öl från varje hörn av vår fina jord och dem bästa Pomme Friten i Mellan Östern, No joke.
Efter att tre Irländare suttit och spanat in oss i dryga 30 minuter insåg jag att det var dax att åka hem innan dem försökte sig på konversation.
En fin kväll med många skratt och lite gömda tårar.

Som ett paket på posten

Jag älskar att få paket.. hrmm hrmm (fatta vinken), haha! Så jag blev såklart riktigt glad när jag fick ett paket från mina kära föräldrar i förra vekan!
Kläder, nya och gamla, kaviar (en liten tub, vet inte vad hon tänkte där), Godis, kex choklad, Marabou och ja det var det! Haha, allt man behöver från fosterlandet och ett jätte fint kort från mamma och pappa om hur mycket dem saknar mig. Ibland blir man ju bara tårögd.
Dock var det ju ett helt projekt att gå och hämta ut paketet. För såklart innehöll det ju en massa skumma saker som lösgodis och fisk ägg så dem kunde såklart inte skicka det direkt till hotellet. Så med hjälp av min medkumpan Steven så begav vi oss mot "General Post Office". Detta kontor är nog den sjukaste byggnaden jag har sett i hela mitt liv.
Okej att dem försöker göra det modernt och coolt men nej detta är bara korkat. det tog oss 20 minuter att bara hitta ingången för NEJ vi kan inte vara normala och lägga ingången på bottenplan. Nej NEJ dem har lagt ingången på översta våningen.. ASSÅ blir man inte lack? När man väl har kommit in så slåss man omkull av mögellukten och sen gäller det att ta sig igenom labyrinten till rätt håla där man kan hämta ut sitt paket.
Så kommer man fram till disken, visar sin lapp och ID till en tjock Qatari man som sitter där och röker en i ansiktet. Han ber mig fylla i lappen själv för han palla fan inte göra det och sedan går han iväg för att hitta paketet. Där inne ifrån hör jag hur han bökar runt och sen börjar ett rullband rulla. Han orkade asså inte bära ut paketet till disken (Paketet som Steven sen bar hela vägen till CityCenter en 20 minuters promenad) Nej nej. Och inte nog med det, sen var han tydligen för fin för att ge mig paketet också så han sitter seriöst och väntar i 5 minuter tills en stackars indier kommer och får bära paketet dem fem metrarna till mig.
Det här landet och dess människor slutar aldrig att förvåna.
Vill ni höra mer?

Översvämning

Ja så för typ exakt en vecka sedan så hade vi översvämning i vår lägenhet.. sådär mindre roligt.
Började med en fin kväll, en flaska Jäger och Absolut hade anlänt till vår lägenhet.
Mona färgade mitt hår och skapade en fin drink till mig och Anika som kom att kallas Jebril (med spanskt J).
Rahul slöt upp och festandet började. Vi spelade dricka spel a la Limhamns-Eliten och käkade chokladbulls deg direkt ur skålen.
Senare kom även Ken, en kille jag har typ träffat ett tag och hans vän Tico. Jag lärde dem hur man spelar "Fuck the dealer" och så sa det PANG och vatten börjar forsa in genom balkongdörren.
Då har Rahul och Abdulaziz på något sätt lyckas knäcka ett rör som går från väggen och förser vår tvättmaskin med vatten. Grattis Musherib lägenhet 1109.
I ren panik börjar alla vi tjejer slänga handdukar på golvet för att försöka stoppa vattnet medan Jessica och Rahul kutar fram och tillbaka mellan balkongen och toan för att tömma vatten ur deras hinkar. KAOS.
Mona och Abdulaziz kutar runt till grannarna, små tipsy, och försöker be om hjälp. 10 minuter senare kommer dem med en av männen som jobbar i huset och tack vare honom hittade vi huvud kranen och kunde stänga av vattnet. Tyvärr hade vi ju redan vatten i halva lägenheten vid det här laget. Så ja kl. 01.00 på natten var det bara dax att kavla upp byxorna och vada ut i vardagsrummet för att flytta möbler och börja skura golvet och försöka skjuta undan allt vatten så snabbt som möjligt.
Jag och Monita slutförde arbetet medan dem andra drog ut och sedan fixade Rahul och Abdul nattamat och lite stärkande Cola.
Det var denna kvällen jag insåg att killar verkligen är bajs. För mitt i hela vattenhelvetet så tycker tydligen Ken att det var en bra ide att han och hans vän drog. Dem ser att vi står i panik och försöker få stopp på vattnet men nä två till hjälpare verkade ju bara för mycket. Asså vad tror han? Särskilt när han är en sådan kille som går runt och hela tiden säger; jag är en man, jag är en man. Ehh OKEJ, vilken jävla MAN lämnar 4 tjejer åt sitt eget öde medan deras lägenhet sjunker? Särskilt när en av tjejerna tydligen är någon "han verkligen gillar". Asså killar e fulla av skit. Get fucking real...
Ohh nu känns det mycket bättre, behövde bara lätta mitt hjärta lite... så vänner nu är frågan:
Jag har ju såklart undvikit den här killen i en vecka nu. Han skickade ett sms TVÅ dagar efter händelsen och ringde tidigare idag.. så?
1. Ignorera
2. Lätta mitt hjärta och säga till honom EXAKT hur läget ligger till och vilken idiot han e?
Jag gillar båda, glad för era råd!
Kyss och smek, livet är en underbar lek <3

Bästa låten just nu.. flygandes lik en G6 över Qatar's Sand dyner

http://www.youtube.com/watch?v=GvgJEznqtms

Öken Safari med RC Doha's Front Desk Team

Outing med Ritz Carlton Doha's Front Desk Team, jag har inte skrattat så mycket på länge. Vi är ett riktigt grymt gäng faktiskt.
Big Boss Hamadi, Assisterande Big Bossar Mamdouh aka Slingan och Eyad.
Sen har vi bara helt underbara människor i teamet; Mochen, Moutassem, Yassine, Noman, Andreea, Salim och Rafael. Och dem ännu bättre praktikanterna; Kevin, Amir och Moi!
Vi samlades kl. 14.00 på hotellet och sen bar det iväg i tre fyrhjulsdrivna bilar ut i öknen; I min bil strömmade Bob Marley ut ur högtalarna och jag diggade tillsammans med Andreea och Gomaa medan Amir och rafael tog en nap i baksätet!
När vi kom fram till sealine, ett sjukt fint område i öknen precis vid havet bytade vi bilar och gav oss ut på dynerna, det var så sjukt roligt. Dog av skratt. Jag satt med Mamdouh, den bästaste managern, Yassine och Salim och det var KAOS. Flying like a G6 på högsta volymen och gasen i botten. Bättre än att åka karuseller helt klart :)
Vi stannade några gånger under åkturen och lekte av oss lite. ett helt gäng killar kan ju ha lite svårt att sitta still hela dagen :P hehe Så ja vid en fin brant så började dem brottas och kasta ner varandra.. Salim var först tätt följd av Hamadi och Mamdouh =) Tacka gudarna att dem är riktiga gentlemän och lämnade mig och Andreea ifred!
Mot slutet så stannade vi till i ett tält område och åt lite lunch, cheesburgare, kebab, chips, twix och lite olika drickor. Tro mig att jag satte min kebab i halsen när min CHEF Hamadi drog fram en 2 L vatten flaska med vodka i. Haha klockrent! Han fick nästan en kram på den! Jag ser honom på ett helt annat sätt nu ;-9
Sen var det Volleyboll och Fotboll på schemat, riktigt roligt faktiskt!!
Tack mitt underbara team för en oförglömlig dag tillsammans i öknen! <3

RSS 2.0