Brida

Och hon var säker pa att om hon tog risken skulle hon kunna uppleva kärlek som hon aldrig hade känt förr.

- Ja det sket ju sig rätt kraftigt

Midsommar i Barcelona

Midsommarafton väcktes jag av mamma pa telefonen, blev lite tarögd och fick extrem hemlängtan. Midsommar, hur överskattat det än är sa är det ända Midsommar. Tänker tillbaka pa förra arets Midsommar. Vänner och Familj ute pa Elinelund. Johan i sin geting skjorta och fotbollsspelande med stora trattar pa huvudet. Idiotvarning.se. Men gud va roligt det var. Tva överförfriskade Ola och Stefan som försöker supa mig under bordet och Ralph och Ronny som drar fram gitarrerna och bara spelar halva latar. Fantastiskt roligt, hoppas vi far en liten repris pa detta pa min Sommarfest i Juli.

Sa lat mig berätta om hur vi firar Midsommar i Barcelona.
De svenska boysen jobbade kväll pa midsommarafton sa jag drog med mig Patty till stranden för lite dagshäng. Vi slog oss ner pa tva strandstolar vid Barceloneta, precis utanför strandcaféet sa vi kunde följa Brazil-Portugal matchen. Vi spenderade hela dagen pa stranden med färsk frukt som vi köpte pa marknaden och freshly made Mojitos som var nya Brasilianska vän salde pa stranden. Vi hade även köpt varsen skvallerblaska som vi lusläste i solen. Jag var tvungen att köpa en engelsk, eftersom dem inte har Svenska tidningar nagonstans längs Las Ramblas, vad hade man inte gjort för en NU!. Det är helt sjukt sa manga mongon där finns i England. Herregud. Jag kolladei genom tidningen ganska snabbt för man visste ju inte ens vem 50% av idioterna i tidningen var. Och bild-reportagen dem gjort var sa sjukt hemsk. Jag dog av skratt pa vissa, sa fejk och tillgjort att det bara blev FÖR mycket. Well well.
Jag och Patty strandraggade som aldrig för pa beachen.
1. Brasilianska killen som salde Mojitos, grattis dricka e alltid najs. Och han var sa genuint söt och gulllig.
2. Överhet Amerikansk kille som lag och läste en bok, plus poäng. Tyvärr drog han fram sin lilla puderdosa och drog en lina mitt pa stranden. MINUS poäng.. NEXT
3. Trevlig Tysk kille som jobbar i WOK Market, sjutk nice restaurang/supermarket. Tyvärr hade han sjukaste babyrösten sa nej tack.

Framat 19.00 tiden började vi bli lite hungriga och akut kissnödiga. Sa vi gick runt hörnan till Zahara och beställde in tva drinkar och tva getost sallader. OH MY GOD, bästa salladen jag haft sedan urminnestider. Den avr sjukt stor och hade allt fran sallad, paprika och tomat till mango, jordgubbar och körsbär i den. Mums Mums. Om Lottisen kommer ner till mig sa ska vi absolut ga dit. Jag verkligen älskar Zahara, god mat, hyfsat billiga drinkar och Eric. Han är sa söt och trevlig och ger oss rabatt och grattis saker hela tiden. Stammisar for life.
Pa Zahara kollade vi matchen och träffade en annan rolig typ, kille nr. 4.
4. Brasilianare han ocksa och sa sjukt rolig och trevlig. Han jobbar som Front Desk ansvarig pa ett Hotell i Barrio Gothic och erbjöd oss bada jobb om vi ville ha det- haha.

Efter Spanien natt 2-0 i första halvlek drog vi oss hemat för att fräsha till oss innan en kväll pa stan. Pa busshallplatsen träffade vi världens sötaste Morfar. Jag ville adoptera honom pa direkten. Han satt och pratade med oss hela resan hemat och när vi steg av sa vi trevlig förväl och han gav oss en puss pa kinden. Bästa spanska morfarn nagonsin. Han pratade lite engelska och lite spanska och pratade pa som aldrig förr. Sa gullig.

Jag bytade om pa nolltid och träffade upp Patty igen för en flaska Rosé och lite Tapas i Barrio Born. Sjukt mysigt litet torg med live musik och god mat. Manuela kom och möt upp oss och tyvärr tog hon med sig en av sina kompisar, världens mest korkade svenska blondin. Assa ibland sa skämms man. Den här bruden var sa blond att hennes har var vitt och hon hade den värsta engelska accenten jag nagonsin hört. Bruden är 26 ar och jag trodde seriöst att hon var max 20 ar. Sanslöst korkad. Tacka gudarna för Patty och hennes dissningstaktiker. 10 minuter senare var tjejgänget borta och jag och Patty kunde parteja vidare i stilhet.

Det blev en drink pa Bar Milk innan vi drog ner mot hamnen och CDLC. Jag verkligen älskar Bar Milk, sjukt mysiga lokaler och bartendern är sa sjukt trevlig. Flört objekt nr. 5 by the way.
CDLC var smockat med vackra människor och testosteron. Vi tog plats i baren och blev direkt uppraggade av tva Holländare. Assa det Är nagot med Holländare som jag bara inte fixar. Men men.. En snabb kort konversation med dem and NEXT. Under kvällen fick vi sällskap av en grabb fran Montenegro, NEJ tack, nagra tyska boys och sist men inte minst 2 poker spelare fran Schweiz. Sjukt trevliga men den ena grabben var bara sa sjukt stel. Well well Patty blev helförälskad sa det är väl smällar man far ta. Vad gör man inte för sina vänner ;)
CDLC ahde ocksa sina inslag av Hotel-peps: Bernie, Pit, Marc m.fl. Alltid trevlig att träffa dem ute i vimmlet.

Som sagt.. min Midsommar avr helt okej. Jag fick min sol, mina jordgubbar och en fin ego-trip innan jag gick till sängs den kvällen.
Hoppas ni ocksa hade en trevlig Midsommar!

Besitos de Barcelona

Vid floden Piedra satte jag min ned och grät

Rädslan far dig att skämmas för att visa dina känslor

San Joan

Herregud vilken huvudvärk.

Igar firade vi San Joan i Barcelona, ingen anning vad San Joan är men shit vad vi firade.
Började kvällen tidigt pa kvällen med Cava, öl och foccacia pa stranden med Pedro och Andreea.
Efter en stund kom Dennis förbi, poor thing, han jobbade natt i natt. Haha.

Kl. 10.00 PM slutade min älskade Patty jobb och da kom hon staplandes nerför grässluttningen i sina höga klackar. Vi köpte 2 mer Packi Cavas och vi hade sa sjukt roligt. Jag har inte skrattat sa mycket pa länge. Vi tvingde en liten kina flicka att ta bilder pa oss och posade som aldrig förr. Jag maste ladda upp dem när jag kommer hem ikväll. OM jag inte för först, det känns som att det är rätt stor chans att jag wont make it out alive tonight. Haha och jag som hade planer att ga till Sutton ikväll, det kommer verkligen inte hända.

Okej tillbaka till igar, efter en massa mys pa stranden gick jag och Patty till CDLC där vi träffade Manuela och hennes kompis. Gratis vin hela kvällen för att "vi var pa nagon lista" och tajmat nog sa var var servitris svensk. SOM jag smörrade för henne. Pafyllning ganger 100.. CHECK.
Efter CDLC gick vi till Shoko och ja jag har inte manga minnen fran det. Haha. Det mörknade där framat smatimmarna. 
och EFTER Shoko drog vi till stranden med Kiko, Gregana och Jorge m.fl. Har inte manga minnen men ja det var säkert kul. Ett svagt minne av att jag slar bort Kikos öl som han hade i handen. Haha. Sjukt sur, men han öppnade en ny och sag glad ut igen. Dansade med en massa skummisar och ja. 

Dagens huvudvärk är förklarlig. Herregud vilket sprit intag. Jag har vekligen en: "Jag ska aldrig mer dricka" - dagen efter. Fruktansvärt och endast mitt eget fel. Livet suger ibland.

Jag hade sjukt roligt i alla fall och det är ju faktiskt huvudsaken. :) 

Brida

När man hittar sin väg fàr man inte vara rädd.
Man màste ha mod att göra felsteg.
Besvikelserna och nederlagen och misströstan
är verktyg som Gud använder för att visa oss vägen.

En kväll i Malmö

Det kvittar hur länge sedan vi sàg varandra, men varje gàng vi ses sà blir det alltid Legen.. wait for it.. Dary.

Innan jag àkte till Grekland hade jag en kväll i Malmö. Jag var sjukt sliten efter vilt Hejdà-festande i Barca men vafan. Jag var baar tvungen att träffa mina mysisar.


Jag med en fin ölHahaha klockren Lotta bild!

More to see on my Facebook --- >

Jag kan knapt vänta tills jag kommer hem och har hela 10 dagar med er! Kommer bli GREAT!
Goda nyheter att Fiffipoo och Sarapoo kommer att vara i Malmö ocksà! YEAH!

Som pàminnelse: 17 Juli --- SOMMARFEST 2010.

Grekland - I came I saw and I concuredDenna bilden sumerar rätt bra hur min Grekland resa var.

All inclusive - drinkarna började komma runt 10.00 tiden och maten blev rätt snabbt tràkig.
Endast ful-sprit serverades och kaffet smakade bränt kloakvatten. (Hyfsat med en skvätt Captain Morgan och vaniljglass)

Fyra pooler - Hysat djup för dykning och skvätta ner Tarring med en fin Bomb. Poolfavoriten var den med baren I POOLEN, ja just det. Jag + Ringen + Baren= Sant.
sjukjt

Havet - Underbara vàgor, hatar saltvatten - smärta i ögonen, Sjukt najsiga solstolar pà stranden - det var seriöst sängar med kuddar och allt pà stranden.

Shopping - Ohh myy goood, jag köpte dem snyggaste skorna nàgonsin. Jag blir sjukt làng men det kan funka i Sweden med alla lànga godingar. Här noot so much, spanjorer e verkligen smà, igàr hade jag halvhöga skor och jag kunde se ut över HELA dansgolvet pà Opium.

Myggor - Fy fan för myggor allsà. Jag var helt sönderbiten, kunde inte sova och det kliade överallt. Frukstansvärt. Död àt myggen säger jag.

Ryska/Letland pojkar - Oj oj OJ, jag visste inte att det fanns sà mycket potencial pà den östeuropeiska köttmarknaden. Ska seriöst överväga att àka och hälsa pà Kotryna i Letland SNART. Herregud, jag blev helt förälskad i den här lànga, smilande skönheten till man som jobbade i barerna pà hotellet. Marcos i mitt hjärta <3.

Grekland i all ära, ligga pà stranden och bara chilla, läsa dricka drinkar med mera. En sjukt härlig och rolig vecka som var välbehövd efter hàrt slit i Barca och alla familjetràkigheter det senaste halvàret. Underskatta inte semestrar med familjen, kvalitetstid pà hög nivà och väldigt ekonomiskt.

Nästa semester blir 10 dagar pà skàneslätten som kommer bli helt underbara.
- Danskland, Tivoli och shopping
- REA
- Sushi och afterwork rose pà Nama
- Lilla after dark
- Möllan med en fin päroncider
- Tapa Tapa pà pappas födelsedag
- Sommarfest 2010 ! ! !


Kass uppdatering

Jag vet, jag har inte uppdaterat bloggen pa ett tag, men man har ju varit utomlands och nu har jag jobbat kväll 7 dagar i rad och det har varit BUZY. Hotellet är i total kaos för tillfället. Overbookings, ingen personal, ny personal som inte kan nagot (inte deras fel men ända). KAOS.

Ärligt sa har det varit sjukt roligt att jobba denna veckan. Kvällarna har gatt super fort och jag har sprungit runt i hela hotellet för att fixa saker. Skojigt, typiskt att det ska börja bli roligt nu när man snart slutar. Men men. Cirka 12 dagar kvar att jobba. Jag kan inte fatta att jag ska aka härifran, alla som man antagligen inte kommer att se igen. Usch va sorgligt. .

Sa ja jag ska försöka uppdatera er om vad som har hänt sedan sist..

Son los locos que inventaron el amor

true story

A Legendary night

It was a normal Sunday afternoon. The Hotel Arts was as quiet as a Christmas morning. The sun stood high and the air was filled with hope and laughter.

At 6 Pm I got a phonecall, it was my friend Megan saying that I was invited to come with her, her Boyfriend plus his roommate Gareth to the icebar after work. And I am not the girl that says no to a free drink.

When I finished work at 8 pm we walked together down to the Beach and Barcelona IceBar. I must say that it felt kind of weird to go into an Icebar with -14 degrees when your on the BEACH in Barcelona with a roasting 25 degrees at 8.30 pm. The icebar was really cool, everything made of Ice, sofa, tables, walls, floor, glasses, bar. They had even made a mini Sagrada Familla and the Parc Güell salamander in ice, really cool! They even showed Ice Age 3 on flatscreens in there. It was kind of cold though since I was only wearing a short skirt and a shirt and the jacket I got was kind of broken but you know, we Sweedes cand handle the cold hey. 1 hour in line for "Slagthuset" a cold December night in a short dress.. piece of cake!

After the IceBar we randomly ended up in the "salsa club" next door and sat down for some drinks and some dinner. 1 bottle of Dompa and 1 jug of champagne-sangria on the table.. omg champagne-sangria, I think it is the most delicious drink I have ever tasted. Taste exactly like lemonade, just a little bit better =) For starters we had some bruchettas and for main me and Megan had some pasta while the guys chared a 60 € fish dish, just because they can.. It was this kind of fish that you bake in the owen entirely covered in salt. And it was SO GOOD. Try it if you havn't had it before.

LeeAnn joined our little crew after dinner for a quick drink before we took a taxi to their place to change for a night out on town. Good thing the girls borrowed some dresses from me for the Gala Dinner and didn't return them ;) (hömhöm).. cuz now I acctually had something to wear! I found the most amazing shoes in LeeAnns closet aswell, damn me and my 176 cm.. I would look great in those heals, like the hulk but great. Some makeup, David Guetta and hairspray and we were good to go. 

Next stop - Shoko.
Shoko was acctually relly crowded, to be a Sunday night. Farhan had some conections so we got a nice sofa table in the VIP section. A bottle of Grey Goose, frescos and Strawberries and we had a great night. Later on another bottle appeared on the table and the night got a little better. After Shoko closed and we litteraly got trown out of the club we went next door to Opium and another VIP table with another Grey Goose Bottle. 
Opium was very buzy aswell. We met some nice Sweedes, italians and a crazy Brasilian guy who was a guest of the Hotel. I kind of freaked when he asked me if it would be inappropriate if he kissed me.
Ehh YES
1. Your a Guest of the Hotel
2. Your Asian/Brasillian
3. Your growse
Myy goooood.

Taxi home around 6.30 am and it was a Legendary night.. thanks guapos!

Och sa var det bara 4 dagar kvar..Grekland here I come! <3

R.I.P - CarrerasA Legendary Sunday night - it was just to much for my carreras. They couldn't handle the pressure. Rest in piece my love!

Födelsedagar

En liten försenad Gratulation till min Pumkin Iris som fyllde 19 ar (hör och häpna) i förra veckan och till Jojan som fyller 23 ar idag!

Jag kommer sakna er mina galna Holländska vänner, vi maste ga och äta Sushi innan ni aker!

Iris har lovat att komma till Schweiz och hälsa pa lagom till min födelsedag, Legendary. Jag kommer nog kunna övertala Andreea och Dennis att titta förbi ocksa och ja Paddy e ju aldrig svar :)

Födelsedagar är sa najs, alla är glada och firar.. fast ja den tiden är nog förbi snart da kommer känslan att vara utbytt mot angest och livskriser. Jag längtar inte.

Nästa födelsedag pa schemat är Kusin Annabina, tyvärr kommer ju inte jag att delta, som vanligt. Men pappas födelsedag kommer bli en hit. 9 Juli, jag kommer som ett paket pa posten och alla blir glada och onyktra. Vilken fest!

I förrgar började jag och Kevin att planera hans födelsedag. 25 Augusti i Schweiz. Vi har stora planer.
1. Hyra The Box i Lausanne
2. Ragga upp Swedish House Mafia för spelningen, eller nagon av dem iallafall. Dem brukar ju vara där ända och Kevin känner ägaren.
3. Limos fran Bluche till Lausanne
4. Packat med LR people och Lausanne friends :)

Awesomness in The Box!

Handbok för ljusets krigare

Ljusets krigare skjuter inte upp sina beslut. I samma ögonblick som krigaren fattar ett beslut gar han vidare: han tvivlar inte längre pa de val han har gjort och han byter inte heller väg om det visar sig att omständigheterna inte var som han hade föreställt sig.

Go RobbanRobin söderling vilken kille.

Inte för att jag förstar sa mycket av Tennis, jag fattar verkligen inte det poängsystemet och set hit och match och game. IT DOESN'T MAKE SENCE. Jonas har försökt förklara plural ganger, jag bara nickar och försöker se övertygad ut :P haha Jag fattar verkligen INGENTING. Men jag litar blint pa dagens löpsedlar och säger; Grattis Robban, du förtjänade vinsten! Och till Roger gubben; Suck it!!

Proud to be Sweede!

Alkemisten

Ju närmare sin dröm man kommer, desto tydligare blir levnadsödet ens verkliga anledning att leva.

RSS 2.0